Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Renault Clio Symbol mü, Dacia Logan mı..?

cengov

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
:)merhabalar herkeze öncelikle selamlar hasta olanlara acil şifalar dilerim yüce mevlamdan,dostlar araba almak istiyorum sıfır alan arkadaslar bılgısı olan arkadaşlar bana yardım ve bılgılerını esırgemeyın lutfen. yüde yüz özürlü kızım var arac almak ıstıyorum.ekonomik durumum yok en ucuz un içinde kaliteyi aramaya çalışiyorum yani sorun yaşamayacağım ucuz etin suyu kara olur diyen olacak tır param az MARKA aramıyorum 5,6 bin gibi borcada gireceğim 8 bin tl var hangi arac iyi bılgımde yok bana bu konuda yardım edermısıniz rica etsem. ayrıntılı olarak aile arabası geniş araştırıyorum.ARADA KÖY YOLUNA GİRECEĞİM şehirde oturuyorum YILDA 5 BİN kilo metre kulanmam kendim SYAMBOL ve DACİA logan arasında karar vermeye çalışiyorum. başka şehirlerde fiyatlar nasıl burda fazla düşmüyorlar. yada sizin başka tavsiye öneride buluna bileceğiniz araç varmı?:confused:

O zaman Renault clio syombol sizin için en uygunu...

Benzer ekonomik nedenlerden dolayı benim de uzun süre düşündüğüm iki araç tespit etmişsiniz... Bir de TATA'nın indigo'su var tabii:) Önerimi sorarsanız SYMBOL olur... Her ne kadar donanım ve rahatlık yönünden DACIA (mümkünse SPEEDWAY) iyi gibi görünse de ülkemiz şartlarında Renault'un ölüsü para çünkü...

bencede SYMBOL biz renault symbol aldık çokta memnunuz tavsiye ederim..

adimyesil;

Aldığınız aracın serisi ve bayi fiyatı ile size mal olan fiyatı hakkında biraz bilgi verebilirseniz sevinirim...

yeni sıfır araba alan var mi fiyat lar piyasada ki alım satım için nerelerde markalar filan benim gibi almakisteyenler vardır mutlaka bigilendire bilir seniz çok iyi olur

kardeşim 1.6 abs li klimalı beyaz renk loganı 22500 liradan indirimli 16 bin gibi bir fiyata alırsın
clio ise 25.750 lira 18 bin gibi alabilirsin birde loganın mcv olanlarına 7 koltuklu klima abs platin gri 18500 lira fiyat verdiler buda olabilir.
şimdi diyeceğim şu 2006 yılında dizel logan aldım bu yaz sattım 51500 km toplamda 60 liralık arızası oldu logan ben alırken cliodan 6 bin lira ucuzdu şimdi aradaki fiyat azaldı. ama bence cliodan üstün bir araç eğer imkanınız varsa ve büyük bir araç istiyorsanız mcv alın yok sedan oto alacaksanız 2-2,5 lira pahalı olan clioda olabilir loganda

sene sonu araba fiyatları cok uygunaslında devamlı yıl sonu araba almak gerekiyo bayiler satış kotaları tuturmak için nerdeyse bedava verecekler bence iyi incel derim cok iyi sıfır arabalar 17 bin liraya bile ikinci el yerine az daha sıkın sıfır bin derim hemde garantii olur

bedne 2006 clio vardı çok memnundum şimdi çalıştıgım yerde 2011 model kullanıyorum ama 2006 olan yeniye fore daha geniş ferahtı ama dağ taş patika dinlemiyor hep arazıye gidiyoruz yakıt on numara fakat konfor arıyorsan uzak dur

arkadaşlar bu clio nun sıfırını kaç paraya alırız acaba

OSYE hangi şehirde bu fiyatlar uşakta 20 bucuk diyolar mcv modeline

arkadaşım ben amasya da oturuyorum istanbul bikayı aradım 2011 model platin gri klimalı tavan barlı abs li 1.6 7 kişilik mcv liste fiyatı 28200 lira olan araç 26 bine kadar veriyoruz dedi özürlü raporu olduğunu söyledim 19 bin olur dedi bu arada bizde tertibat yok biraz daha zorlanırsa 18500 alınır tabi araç satılmadıysa

renault fransız malı o yüzden almazsanız iyi olur.

diacia almanız faydanıza hem symbol'den daha ucuz hemde geniş.

biri on diğeri arkada kapıdan cıkıyor ama bence renonun o araçların koy yollarında pek iş görmez ön taraf dağılır yerine fiat araçlarından edinirseniz bence daha sağlam bi şekilde kullanırsınız eski renolar kadar dayanmıyor yenileri. :)

kararımi verdim

kararımi verdim Chevrolet aldım eski kasa aveo 1,4 benzinli sedan :confused: hadi hayırlısı.

benim önerim reno markalı araç alma derim zayıf işçilik . ama bütçeniz kısıtlı olduğundan bu iki marka arasından sembollü al derim :eek:

dacia teneke sakın alma symbol güzel bence.

Üst Alt