Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Renault Kadjar EDC Otomatik kullanan var mı?

Ben Kadjar 1.5 dCİ EDC İcon aldım ancak aracı henüz teslim etmediler. Teslim edildiğinde memnuniyetimle ilgili bilgi veririm isterseniz. Ama bu sınıftaki en ekonomik yakıt tüketimine ve özelliklerine göre en uygun fiyata sahip araba olduğunu biliyorum.

Zamanî engelli raporuylamı aldınız kaça mal oldu paylaşırmısınız hayırlı olsun.

Ağır araba park etmek problem vb... diye duymuştum. Kullanan bir arkadaşımdan.

hayırlı olsun teslım alınca görüslerini yazmanı beklerim bende düşünüyorum ne renk ne kadara geldi size fiatı neydi

arabanın konforu çok geniştir tavsiye ederim şürketimizde var. fakat dikiz aynaların park görüşü dardır dikizde sorun yaşayabilirsin alışman lazım.

Araç tam engelliye uygun, geniş bagaj, teknolojik donanım vs ama trim sesi denilen aracın içinde , göğüsten, tavan çıtalarından, plastik aksamdan ses geldiği söyleniyor kullanıcılar tarafından ve 19 jantlar görselliği iyi olsada konfor kaybı oluyormuş ve 17 jant seçilmeli deniyor ve tabi en önemlisi şanzuman sorunları.. bu aracı kullanan gerçek kişilerin yorumlarını okuyun otomobil forumlarından.. tabii bu sorun ilk serilerde varmış ama yeni gelen serilerde var mı araştırmak lazım..

Arkadaşlar merhaba,

Araçta panorama paketi ve 19" jant var. Normalde 116300 fiyatı. Bana 74200'e geldi. 1250 aparat 1650 kasko 900 de trafik sigortası. Toplam 78 bine maloldu.

Aracı 2 gün önce teslim aldım. Merak ettikleriniz varsa araçla ilgili bilgi verebilirim.

hayırlı olsun bir kullan bakalım ses geldiğini söyluyorlar torpıdoya ısık koymuslarmı ekranda tabela tanıma varmı

Ses gelmesi inanin sansiniza kalmis. Çünkü iscilikle alakali olduguna inaniyorum. 2 gundur bahsedildigi gibi hicbir ses duymadim. Torpidoda ışık maalesefki yok. Tabela okuma sistemi var ve cok stabil çalışıyor benim cok hosuma gitti. Aracin ivmelenmesi ve torku gercekten cok iyi. Malzeme kalitesine gelirsek soylecek elestiri birakmamislar desem yeridir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt