Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Renault Scenic hakkında görüşlerinizi yazar mısınız?

gazi777

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
ben herkesden yardım istiyorum yeni araba alıcam daha önce hiç araba kullanmadım h sınıfı ehliyetim var
kafamda olan araba ise Renault Scenic bu konuda yardımlarınızı bekliyorum beni bilgilendirin özellikle scenic kullanan arkadaşlar

şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler...

Bilgi: Yeni Renault Scenic - Araba Dergisi
renaultscenic14042009002.JPG
renaultscenic14042009000.JPG

renaultscenic14042009001.JPG

renaultscenic14042009003.JPG

Araç hakkında yorum yamayayım ama ben olsam Citroen C4 derim ama sonuçta bi dünya para verecen bence araştırman lazım artılarını eskilerini ona göre degerlendirmen lazım..

renault alırken bir değil bin kere düşünürüm.ben clio III 2008 model aracımla kaza yaptım.
güya araçta aktif emniyet kemeri gergiliği varmış ama nedense benim omuriliğimi kemer kırdı!
dikkat derim

picasso mu diyosun

herkes be reno dan şikayet çi

Fransiz mali onu alma madem o kadar para veriçeksin al yeni ford mondeo keyfini çikar...FORD MENDOE İLE SCENİC AYNİ FİYATA SATİLİYOR

Otomatik Scenic araçla tem'de otomatik vites 140 km kilitlendi aracı durdurmak için yapmadığımız numara kalmadı,yol yardımdan, emniyet güçlerinden yardım alarak durabildik.Bu araca bir daha binmedik, geri verildi.
Kardeşim aldığı yeni 2 aylık reno diesel aracıyla 50km hızla giderken kendine yandan çarpan araç yüzündan aracı pert oldu.Sonrasında kasko ve servis fikir değiştirip aracı pert etmeyip tamir etme kararı aldılar:(.Bu arada aracın hiç bir airbagi devreye girmedi.Kemer muhabbeti fos çıktı.Aracınız tamir edildi problem yok dendğinde i servis çıkışı 1km sonrasında aracın motoru E5 in ortasında solda kilitlenmiş araçtan inip servisi ve kaskoyu aradığı sırada ,arkadan gelen araç kardeşimin aracına arkadan çarpmış canlı yayın kazayı haber vermiş.Yine aracı tamir kararı almışlar toplamda 20.000 tl masraf çıkmış.Kardeşim aracı komedi bir rakama elinden çıkarmak zorunda kaldı.
Ne servisine ne de araca güveniyorum.

bizde Scenic var Çok memnunuz.Böyle bir konfor başka arabada bulamassın. Jeep den farksız..

Yeni Toyota Verso mpv model dusunuyorsa hıç dusunme toyota verso al 7 koltuk secenegı var bagajı son derece genıs koltukları yatırdıgın zaman ıstedıgıne koyabılırsın ve kalıte

Sahibinden com da yada araba com da bir tane özürlüden satılık scenic var bi konuş istersen. Ama pişman olacağını sanmıyorum. Özellikle en full olanını almaya çalış. Dizel, sunroof yada cam tavan, xenon far, cruise control gibi aksesuarlar olsun. Bu araca karar vermeden otomatik düşünüyorsanız Peugeot 3008 e de bakın. Bosch un geliştirdiği sistem ile araç 4x4 araç gibi karda çamurda v.s performans sergileyebiliyor. Gidip baktım ben beğendim.

Renault Scenic 2006 model ve full olan bir aracımız var ve biz hem servisinden hem aracın diğer tüm modellerle kıyaslandığında yol tutuşu iç konforu ne yazık ki Mercedes A serisinde dahi yok... binmeden sürmeden burda ezber yazmamak lazım. Ayrıca şunu unutmamak gerek Türkiye'deki en hızlı cevap veren en hızlı gelen servis yine Renault'un. Türkiye'de Renault hem çıtayı yükseltti hemde konforu maksimum tercihinize paranıza göre sunuyor. Şuanda yine araba almak istesem servis ve aracın konfor ve full serilerindeki vazgeçilmezlik nedeniyle yine scenic alacağım. Hatta yeni Scenic3 'lerin dizel otomatiklerini bekliyoruz. eğer gelirse ki bir çok engelli arkadaşda soruyor. Çok harika olacak.

Üst Alt