Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Renault'nun elektrikli otomobili piyasaya çıkacakmış, bekleyeyim mi?

SUNLAND

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Dizel araç almayı düşünüyordum, ancak bugün gazetede birşey okudum. Haberde Renault elektrikli arabayı çok yakında piyasaya sürüyormuş ve dizel fiyetında olacakmış, bu konuda bilgisi olan var mı? Beklemeli miyim sizce?

Bende bu konuda araştırıyorum ve umutla bekliyorum.Renault belki pahalı olabilir ama Yerli Elektrikli araçlar üreteceğiz galiba.Engellilere daha da özel indirimli yerli araçları bekliyorum ben de..

birde ayda 80euro pil kirası varmış bilgin varmı?

doğrudur.yerli araba çıkması en az 5 yıl.hedef 2023 .

yerli otonun imalatı çok zor diye düşünüyorum. birileri keşke devrime sahip çıkabilseydi! şimdi umut beslemekle kalmazdık!

Renault'un "0" emisyonlu elektrikli Fluence modelinin satışta engelliler açısından sanırım ciddi bir avantajı olmayacak zira ÖTV destekli satışa sunulacağı ile ilgili haberler yayınlanmıştı...

İlla renault'mu düşünüyorsunuz?
şu anda honda'nın piyasada hazır satılan elektrikli aracı var...
ve kalite olarak bence süper...
ayrıca renault gibi bu işe yeni girmiş değil...
honda japonya ve amerika'da yaklaşık 3 yıldır bu elektrikli modelini yapıp satıyor...
araç hakkında bilgi:
Honda

ben renault aldım bin pişmanım.otomatık vıtes ılk altı ayda arıza yaptı elektrıklıyı nasıl yaparlar kımbılır

Üst Alt