Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Renk körlüğü ve gece körlüğü için hangi oranda rapor alabilirim?
merhaba arkadaşım
gece körlüğü tavuk karası diye bilinir renk körlüğünden bildiğim kadarıyla çok fazla rapor alamazsın ama gece körlüğünden hiç almasan %60-65 civarı bir rapor alırsın benim arkadaşımda gece körüydü 7 sene önce %70 raporu vardı sana faydası eğer çalışıyorsan vergi indirimi alırsın çalışmıyorsan 2022 maaşı yani engelli maaşı alabilirsin
Bulunduğunuz ilin özürlü sağlık kurulu raporu vermeye yetkili hastanelerinden birine başvurup kuruldan randevu alın. Hastahaneye giderken yanınızda hastalığınızla ilgili raporlarınız belgeleriniz vs. varsa götürün. Devamı için sizi hastanede yönlendirirler.
gece körlüğü için %60-65 rapor mu? ben gece körlüğü olduğu halde %46yı zorlan aldım...
şimdi gitsem onuda vermezler belkide 5yıl önce almıştım... Rapor verme olayı çok değişik benden %80daa iyi gören adamlar bile %70-%80rapor almışlar ben valla şaşırıyorum bu rapor olayına oran kendi kafalarına göre tayin ediyorlar...
benim sağ gözüm görmüyor ve %32 rapor verildi, ehliyetim akşam saat 6'dan sonra araba kullanmama izin vermiyor fakat bu kanunlar tek gözüm gördüğü halde gece çalıştırılmama izin veriyor anlamak zor doğrusu...