Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Resen Atamaya karşı ne yapabilirim?

Brkkst

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar. Ben Engelli kadrosunda Hemsire olarak İstanbul Halk Sağliğina bağli Tuzla Toplum Sagligi Merkezinde calisiyordum.

30/06/2017 tarihinde Resen Atama karari ile Kamu hastaneler kurumuna Atamami resen olarak yaptilar.
Engelli Memur isteği disinda nakil olurmu ? Nasil bir yol izlemem gerekir ?

sağlık sen sitesine gir orda dilekçe var isterse iptal edebilirsin. Mahkeme bu hakkı size tanıdı. Resen atamaları iptaline ilişkin kararda sağlık senin sitesinde. Hayırlı günler...

Merhaba Yusuf Bey sendika ile gorustum mahkemede hakkini ariyacaksin dedi

Hayır.
Bi mahkeme sonuçlandı. Dİlekçe örnedği var o kararı emsal göstereceksin. Eğer red cevabı gelirse ki gelmiyor burda baya dilekçe ile ayrıla oldu. Dİyelim izin vermedi sekreterlik. O zaman mahkemeye gidersin. TKHK personel atamada çalışıyorum. kolay gelsi.

teşekkürler Yusuf Bey dilekceyi halk sagligina mi vericem. birde atama kararini tebliğ mi etmeden mi dilekce vereyim ?suanda yillik izindeyim ayriliş icin kac gun hakkim var. cok tesekkur ederim.

40 gün var hala kurumunuzdaysanız oraya vericeksiniz ipatli için. Olmadı TKHK dan başlarsanız oraya görev yerime iade edilmemi istiyrum diye dilekçe verirsiniz farketmez.

Cok tesekkürler Yusuf Bey. İyi Calismalar.

Mahkemeden durdurma kararı da alabilirsiniz sonuçlanana kadar.

Üst Alt