Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Resmi kurumda Teknisyenle Tekniker arasındaki fark neler?

1806

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
ben teknisyen(elektrik) olarak atandım tekniker olmak icin acıkögretim fakültesindeki elektrik enerjisi üretim,iletim ve dağıtımı bölümünü okursam tekniker olabilirmiyim.birde tekniker olmayla sıradan bir iki yıllık bitirmenin arasında ne gibi fark olabilir.bilen arkadaslar cevaplarınızı bekliyorum.

Mühendis olsanız bile unvan sınavına girmeniz gerek.
Tekniker ile teknisyen arasında çok fark yok, ama tekniker olacaksanız unvan sınavına girmeniz gerek.
İmkanın varsa mühendis olmaya çalış...

benim için önemli olan duygusal olan kısmı:)normal iki yıllık bitirincede aynı derece ve maası alacaksam diğer bölümler daha kolay matematik falan yok onları okurum rahatsızlıgım nekadar daha müsade eder çalısmama bilemiyorum emekliliğim doldu normalde

Teknisyenim görev yaptığım yerde teknisyen olup 2 yıllık MYO bitiren arkadaşlarımız var tekniker haklarından (maaş vb.) faydalanırsınız ama teknisyen olarak çalışırsınız.
Tekniker olmanız için unvan sınavına girmeniz ve başarılı olmanız gerekli..
sıradan bir iki yıl bitirmek size sadece derece ve kademe getirisi olur.
Teknisyen olup tekniker haklarından faydalanmak istiyor iseniz alanınız ile ilgili MYO bitirmeniz gerekli..

ben elektrik teknisyeniyim acıkögretim fakültesindeki iki yıllık elektrik enerjisi üretim,iletim ve dağıtımı bölümünü okursam meslek yüksek okulu mezunu sayılırmıyım.bunu hangi kurumdan ögrenebilirim.

Arkadasim kac puanla attandin bende elektrikciyim de

Üst Alt