Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rexton Day 6+ ENERGY işitme cihazları hakkında bilgisi olan var mı?

Rokoko

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,Orta dereceli isitme kaybim var 50-60db arasi rexton day 6 +energy cıc cihaz almayi dusunuyorum cihaz hakkinda bilgisi olan veya cihaz onerileri olan varsa yardimci olursaniz sevinirim birde bluetooth lu cihazlar hakkinda bilgisi olan ve kullananlar artilarini eksilerini anlatirlarsa sevinirim simdiden tesekkurler..

Rexton işitme cihazı nasıl?

İşitme kaybım orta seviyede (65-67db)
Bir işitme cihazı satıcısından Rexton inox 6c CİC marka kanal içi cihaz deniyorum. Ekstra bir cihazla bluetooth özelliği de olacak. Bu marka hakkında bilgisi olan var mı?

Diğer işitme cihazlarından farklı olarak inoX üretime gerek olmadan kulağınıza hızlıca uygulanıyor olmasıdır.

Küçük, konforlu ve tam donanımlıdır. InoX 6c CIC son derece kullanışlı ve sadedir.

Tinnitus Fonksiyonu olduğu söyleniyor ama pek emin değilim ( çınlama uğultu olanlar için )
Bluetooth uyumlu ayrıca...

Tavsiyem kulak arkası al Kulak arkası (BTE) işitme cihazları tüm işitme kaybı seviyeleri için uygundur tıkanma bozulma dertleri az işitme gücü yüksek her kayba uygun. sıkıntı sadece dışarda görünmesidir

Hali hazırda kulak arkası cihazım var ama hortumu ciltte alerji yapmaya başladı. Bu nedenle kulak içi düşünmüştüm ama performansından emin değilim. Şimdilerde kulak arkası için hortum yerine ince kablolar çıkmış. Bu alerji sorunumu çözer mi onu deneyeyim. Olmazsa kulak içi cihazları araştırmaya devam.
Bilgi için teşekkürler.

HOŞCAKAL

uretime gerek olmadan derken:confused: benim vardi analog cok eskiden. hic kullanamamistim rexton. artik tarihe karisti derken siemensin yan urunu gibi biliyorum.

hortumun allerji yapani kabloda yapmiyacakmi.acik yer hortum durdugu yer bence. allerji esas kalipla olur. kabloyla nasil duyulur acaba:confused:ince seslerde kaybiniz coksa ince hortum, kalin seslerde kaybiniz coksa kalin hortum olurken incecik kablo ise yarami.

Kalın tüp ile ince tüp arasında performans farkı olduğunu bilmiyordum. Mesajın üzerine merak edip araştırdım. Özellikle yüksek frekans düzeyindeki kayıplarda ince hortum daha az performans sağlıyormuş. Bu durumda cihaz satıcısına cihazın performans gücünü biraz daha yükselttirmek çözüm olabilir.

Üretime gerek olmadan ifadesinden kasıt kulak kalıbının yerine dome adı verilen hazır kalıp kullanılması. Ancak bunun da performansı klasik kulak kalıbına göre daha düşük. Özellikle kulağa tam oturmadığı durumlarda.

Hoperlörün cihaz içinde değil de kulak içinde olan işitme cihazları da daha yüksek performans sağlıyormuş.

benim kalin sesler daha kotu oldugundan kalin hortum. dome tabir edileni cok ileri isitme kaybima olmuyor.
hoperlorun kulak icinde olup daha iyi performans sagladigini biliyorum. gecende biri 3 mikrofonlu dedi gibi hatirliyorum pek dikkat etmedim bu cihazlar hakkinda bilginiz varsa yazarmisiniz.

Ben de yeni araştırıyorum. 3 mikrofon olayını hiç duymadım ama hoperlörlerin boyutu büyüdükçe performansı artıyormuş.

Üst Alt