Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Riskli bir skolyoz söz konusu. Ne önerirsiniz: Ameliyat olmalı mı?

tugçe2

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim de akrabam skolyoz hastası yeni öğrendik bel eğriliği çok yüksek ayakları burnu ağzı uyuşuyor 2 senedir doktor doktor geziyorlardı bel fıtığından şüphe edilirken skolyoz olduğunu öğrendik derecesi 80 lerde geç kalındı deniliyor amaliyet olsada felç olmasada felç olucakmış yukarı olması gereken kemikler aşşağıya doğru ve herşey orda geçiyormuş kılcar damarı ayırması gerekiyormuş doktorun hiç bir olanak vermior ihtimal de vermiyor teyzemlerin dünya başına yıkıldı çaresizler bilgisi olan arkadaşlar başka bir doktorada götürmek istiyorlar önere bileceğiniz varmı ? ve sizce düzelme şansı varmı bu amaliyatı olan varsa rıca ederek yazmasını istiyorum çünkü buna çok ihtiyacımız var
allah herkesin yardımcısı olsun...

sevgili tuğçe nerede ikamet ediyosunuz bilmiyorum ama.eğer ankaradaysanız size Gazi üniversitesi eğitim araştırma hastanesi doktorlarından.ORTOPEDİ PROFESÖRÜ. SAYIN SACİT TURANLI.hocamla bir görüşmenizi tavsiye ediyorum.eğer istiyorsanız cep telefonunu verebilirim direkt kendisiyle bu konuda temasta bulunabilirsiniz. önce ALLAHIN .SONRA HOCAMIZIN sayesinde şifaya kavuşacağını umuyorum.benim msn adresime ulaşın lütfen.sevgilerimle.

aynı sekil ben de R.EMRE ACAROGLUNU önerebiliirmn size yeni ameliyat oldum daha ve gayet basarılı gecti.eger isterseniz adres ve telefonunu yazabilirim

Bende ankarada Ali şehirlioglu'nu öneririm

tatlım benim skolyozumda 90derece idi ve türkiyede hiç bi dr ameliyatımı yapamıyordu riskli olduğu için,fakat pamukkale üniversitesinde Doç.dr. Bayram çırak yaptı ve eskisinden çok daha iyi durumdayım :) benim tavsiye edebileceğim doktor odur :) yada izmirde el micro cerrahisnde Nuri erel var o benim 20 yıllık doktorumdur.onada gidebilirsiniz :) Rabbim acil şifalar versin inşallah :)

merhaba kiymet20.ben emel.skolyoz ve kifoskolyoz hastasıyım.derecem 100 ün üzerinde.şimdiye kadar hiç dra gitmedim.sen şanslıymışsın 90 derecede amlyt olmuşsun.risklere rağmen drum ahmet alanay ameliyat olmamı istiyor.yüzde 50 düzeleceğimi söylüyor.sen kaç yaşında amelyat oldun şimdi durumun nasıl.ben karar veremiyorum.bayağı pahalı ve riskli bir amelyat.yakınlarım böyle kalmamı istiyor.böyle kalırsamda riski var.sen neler söylersin.

merhabalar emelcim :) öncelikle geçmiş olsun :) yaşın çok önemli bu konularda :) ne yazık ki kalmanında olmanında zararı var değilmi tıpkı benim ki gibi benimde öyleydi olmazsam 18 yaşımda öleceğim söylendi belirtileri söylendi bunlar olacak ardından ölecek senildi ve bütün belirtilerde oldu 18 yaşıma gelince bende ameliyat olmaya karar verdim ve pamukkale üniversitesinde doç.dr. bayram çırak benim ameliyatımı yaptı ve ameliyatıda sigorta karşıladı. benim ameliyatımı türkide hiç bi dr yapamıyordu ne yazıkki.. türkiyede yaşayan ünlü prof.larada gittik ama yapamayız deyip gönderdiler.sen bi bayram beye görün derim.hem insanlığı iyi biri hem inancı hemde doktorluğu :) kendi doktorum diye değil gerçkten öyle olduğu için söylüyorum :)

Skolyazda Dünyaca ünlü doktorumuz

Prof.Dr. Azmi Hamzaoğlu.

alfi onada gittim ne yapabilirim dedi nede yapamam dedi.o gün için ne kadar para verdik ona röntgen ve emarları görünce başından savdı resmen bizi ilgilenmedi.

Üst Alt