dogru gokcecigim
saglik ocaginda kbb doktoru ne gezer pratisyen hekimler iste
bak sana kendimden ornek veriimmi ilk isitme cihazi kullancan demisti doktorlar analog cihaz ehhh sesler geliyo ama ben cihazsiz anladigim kadar bilem anlamiyom oticondu inatla bir ay taktim anlamakta zorlandigim zamanlarda bi elim hep isitme cihazinin kalibindaydi cekip anlayip tekrar takiyodum cihaza alisicamya guya
ikincisi gene belki bu oticon iyi diil diye cok ovdukleri rexton o da ayni akibete ugradi
3uncusu artik doktor odyoya yonledirdi ya odyocu kendi pazarladigi philipsi agzimdan girdi burnumdan cikti bundan baska cihazla duyamazsin diyince onu aldik oyle bi berbattiki inan inat bile edemedim bir ay alismaya evdekilerle kavga dovusmu desem iyi bi cingar cikar oldu cihazi takmadigimdan
artik bende duymak istiyom bu cihazlarla hic anlamiyom diyince doktorum kokleardan baska care yok cok guzel duyarsin deyince koklear oldum
onuda biliyosun 7 yil kullaninca aldirmak zorunda kaldim ameliyatimi yapan levent sennaroglu turkiye capinda degil dunya capinda bi doktor o kadar yalvardim bana isitme cihazi yaz diye
olmaz sana cihaz yazmam obur kulagina koklear yapcam dedi
kucuk bi hastaneye gittim bende ordan yazdirdim cihazi artik internetten filan arastirdik ailemle resoundda karar kildik ozellikleri cok iyi diye inan olsun koklear kadar olmasada iyi sayilir issssttteee doktor milleti islerine hangisi gelirse
is bizlerde bitiyo artik net ortami filan insanlar uyandi doktoru odyometristi bizleri uyutamaz gozumuzu acarsak