Hocam merhaba yüksek tansiyon nedeniyle 2 aydır coversly 5 plus kullanıyorum kalbimde tansiyonum yükseldiğinde ritim bozukluğu çıkmaya başladı tansiyon sorunum çıkmadan önce haftada 2 gün halı sahada futbol oynuyordum fakat tansiyon sorunu çıkınca kalp atışlarımda bozukluk meydana geldi tansiyonum şuan 107/70 - 110/77 çivarında geziyor Nabzım ise 61-82 arasında fakat kalp atışlarımda bozukluk var genellikle yemeklerden sonra ve heyacanlanınca birde sol tarafıma yatarsam oluyor ayrıca çok nadir titreme gibi bir şey oluyor genelikle sabahları oluyor 5-10 dakika sonra geciyor fakat dün sabah 9 dan 12 kadar sürdü tansiyon ilacını aldıkdan sonra başladı bazende kalbimde içinden bir şey akıyor gibi oluyor (kalp sindigrafisi çektirdim damarlarda tıkanıklık yok dediler) d- dimer ve trompin tahlilleri ve diğer kan tahlillerim temiz böbreklerden şüphelendiler ilaçlı film çektiler doğuştan gelen bir darlık varmış fakat bir sorun yaratmaz dedi üroloji doktorum
DOKTORUMUN RAPORUNDA AC KVC DOĞAL MODDA 2/6 SİSTOLİK ÜFÜRÜM MEVCUT, NADİREKSTRASİSTOLLER MEVCUT EKG:NSR EKO:LVEF:N 1/4 MY SUBKOSTAL GÖRÜNTÜLERDE IAS'DE DEFEKT GİBİ İZLENEN DROĞOUT MEVCUT ANCAK RENKLE GEÇİŞ YOK SAĞ BOŞLUKLAR VE PAB NORMAL demekte
KALBİMDEKİ RİTİM BOZUKLUĞU İLE İLGİLİ HOLTER SONUÇLARIM ÇIKTI 24 SAATLİK HOLTER EKG DE -TEMEL RİTİM SİNÜS YAKLAŞIK 100 MONOMORFİK VES VE 100 ADET APS İZLENDİ MİN KH41/DK - MAX KH 119/DK YAZMAKTA SONUÇLAR HAKKINDA YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM TEŞEKKÜRLER
DOKTORUMUN RAPORUNDA AC KVC DOĞAL MODDA 2/6 SİSTOLİK ÜFÜRÜM MEVCUT, NADİREKSTRASİSTOLLER MEVCUT EKG:NSR EKO:LVEF:N 1/4 MY SUBKOSTAL GÖRÜNTÜLERDE IAS'DE DEFEKT GİBİ İZLENEN DROĞOUT MEVCUT ANCAK RENKLE GEÇİŞ YOK SAĞ BOŞLUKLAR VE PAB NORMAL demekte
KALBİMDEKİ RİTİM BOZUKLUĞU İLE İLGİLİ HOLTER SONUÇLARIM ÇIKTI 24 SAATLİK HOLTER EKG DE -TEMEL RİTİM SİNÜS YAKLAŞIK 100 MONOMORFİK VES VE 100 ADET APS İZLENDİ MİN KH41/DK - MAX KH 119/DK YAZMAKTA SONUÇLAR HAKKINDA YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM TEŞEKKÜRLER