Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rivoclon, Aripa ve lustral aynı anda kullanan oldu mu, etkileri nelerdir?

kellim

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
3
aripa ve rivoclon ilacına geçirdi doktor lustral 200 mg devam ediyor solian kesildi daha önce kullanan oldu mu etkileri nelerdir?

@kellim,
Ben aripa 20 mg kullanıyorum psikoz için iyi bi ilac bence yan etkisi yok denecek kadar az

anladım normalde gündüz alınması gerekiyor diye biliyorum doktor öyle demişti gece alınca uyku kaçırıyor

Ben depreks de kullanıyorum gündüz onu içiyorum 2 yıldır aripa kullanıyorum hep öyle içtim uykumda yerinde bi sorun yok şükür

iyi güzel umarım iyi gelir sana depreks bende kullandım okb tedavisinde iyi geliyor

Valla benim hastalığım atipik psikoz iyi geliyor evt ilaçlar, zaten hafif dozda kullanıyorum

tedavinin olumlu sonuç vermesi iyi birşey böyle devam et doktor kontrolünde tabi bende de okb + atipik psikoz ikisi birden olunca biraz farklı oluyor senden bilgi almak istedim bana pozitif bilgi oldu

Evet kesinlikle ilac tedavisi çok önemli devam edeceğiz tedaviye ... Bi omur boyu... belki kalıcı bi ilaci falan çıkar tip gelişiyor sonuçta

tabi ki önemli umarım yarın olumsuz yan etkileri olmaz hepimiz için tıp ta bu illeti çözer

inanmak yolun yarısından da fazladır iyi olur inşallah dediğin gibi

Fonksera kullanan oldu mu aranizda mucizevi bir ilaç gram yan etkisi yok,ben bir ara kullandım. yan etkisi sadece geç boşalma yapıyor

dostum kişiye göre değişir desem bana inarmısın maalesef öyle dostum

lustral yerine misol verdi. lustral piyasada yok şuan

Üst Alt