Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rixper kullananlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Hüseyin Bilmezkişi

Yasaklı Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
Rixper 4mg kullanıyorum, önceden rexapin kullanıyordum. İntihar düşüncesi hep vardı ve geçmiyor. Daha önce söylediğimde bana bu ilacı rixperi yazdı doktor ama arada bir intihar düşünceleri geliyor. Ne yapayım?

Ek: Bir de çalışmak beni çok geriyor, ne yapayım bırakayım mı? Ama ayaklarımın üzerinde de durmak zorundayım.

Rixper 3 mg kullandım pek de iyi gelmedi o ilaç biraz iyi geldi bende gyrex300mg yapmisti intihar dusuncesi 2sinide kullanmıyorum artik

Hayata bak, içine tüküreyim böyle hayatın

Hayata bak, içine tüküreyim böyle hayatın

Artık daraldım, bunaldım. Ölümü düşünmekten yoruldum. Yapamıyorum, yapabilsem intihar edeceğim ama olmuyor. Dayanamıyorum artık. Hayatımın geri kalanını bir deli hastanesinde geçirebilirim. Alırlar mı? Var mı böyle bir imkan? Hiçbir şey yapmak istemiyorum, sadece duvara boş boş bakıp belki kitap okumak istiyorum.

akıl hastanesi dışarıdan daha kötü. Ben 2 hafta kaldım. Vakit geçmek bilmiyor. Hapishaneden beter. Herşey yasak. Hiç tavsiye etmem

Psikolojin bu
Kendi kendine çekilmek istiyorsun
Kimseyi görmek istemiyorsun
Kim olursa olsun hep huzursuzluk var

ben rexapin depreks kullanyorum. sürekli intiharı düşünüyorum.

Arkadaşlar rixper kullanan varmı

Arkadaşlar 20 gündür rixper 1 mg yarim etkin maddesi risperidon kullanıyom bende aşırı derecede dengesizlik yapıyor ayrıca paxera kullanıyom onunda etkin maddesi parosetin kullananlar deneyimlerini yazabilirlerdi ayrıca bende ayrıca aşırı derecede konuşma insalara karşı aşırı sevgi oluştu birde aşırı derece cinsel istek birde calisma isteği olustu dogru yoldamiyim

Fatma mehmet
Rispedalın biraz daha etkisiz hali. Seni konuşturup sevgi yumağı yapan paxera. Zamanla etkisi azalacaktır.risperidon aşırı iştah açar ve bu yüzden cinsel artışda yaşatabilir. Elinden geldiğince yediklerine dikkat et..

Paxera ve Rixper kullanıyorum, aşırı iştah açıyor ve kilo aldırdı!?

Arkadaşlar paxera ve rixper kullanıyom aşırı iştah açıyor ve kilo yaptı benim psikoloji daha çok bozuldu ilaçları bırakmak istiyom sizce ne yapmalıyım doktor devam etmem gerektiğini söyledi

Kardes dediklerinin aynisini bende yasiyorum hep kendimi olduresim geliyo sesler duyuyom banada solian yazdi doktor hepimiz icin herseyin hayirlisi olsun uzuldum rahatsizligina insallah sende duzelirsin bende allah sifa versin

Arkadaşlaer geçmil olsun Bnde de kendini kapama bazen kendimi film kahramanı sanma beynin konuşması senin dışında hep mutsuz olma kendini sevmeme insanlardan nefret etme ağlama hep sahte kişilik olma bu tanımlaya göre bipolar muyum şizoafeklik bozukluğu mu şizofren mi oluyorum

Merhaba bulunduğun yeri en yakın arkadaşınla terk etme durumun var mı bir tatil yap olabildiğince uzun tut faydasını görürsün

İnan bende senin gibiyim ama ne olduysa ben düşüncelerimden uzaklaştım naçizane yaptıklarımı söyleyeyim ben kafamı dağıtmak için aklına gelecek her şeyi yaptım olmadı tatil yaptım iyi geldi yanlış anlaşılma olmadın bu süreçte çok zor gelecektir ama cinsel ilişki faydası çok

rexapin ve psikoz..

Arkadaşlar ben intihar etme girişimi sonrası ilaç kullanmaya başladım. rexapin 20 mg verdiler. yarısını içtiğim halde beni çok huzursuz ediyor yerimde duramıyorum napmalıyım ?

Risperidon (Rixper - Risperdal) Kullananlar

2014 den beri rixper kullanmaktayım . 2 senedir yoğun unutkanlık durumu yaşıyorum , bu sene zirvede . Hatta biraz önce ilaçlarımı içip içmediğimi unuttum hatırlamıyorum daha dogrusu gittim tekrar içtim. b12 de sorun yok , beyin fonksiyon testi de yapıldı sorun yok. Bu ilaçtan şüpheleniyorum . Benzer durumu yaşayan varmı ?

Slm bende rixper 1 mg sabah akşam kullanıyorum.depresyondan dolayı.bendede unutkanlık oluyor ara sıra ama ilaçtanmı bilmiyorum.

Üst Alt