Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Roho harici havalı minder kullanan var mı?

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
Roho harici başka marka havalıminder kullanan var mı ?
Roho minderlerin fiyatları malum baya yüksek, alternatif markalar varmı, diğer marka havalı minder kullanan arkadaşlar minderden memnunmusunuz, uzun süre tekerlekli sandalyede oturuyorum bana uygun bir minder arıyorum.

Mistik sende ki minderin fiyatı en az roho kadar pahalı.
DB404040cm x 40cm x 10cm£274.99
274 euro 650 tl ediyor, kargosu vs vs gene roho fiyatına geliyor.
Roho için alternatif marka olabilir ama fiyat açısından fark yok.

havalı minder

ben ssk dan emekliyim.havalı minder kullanmadım hiç yürüyemiyorum.süngerli minderde otura otura ağrı oluştu.ssk karşılıyor diye duydum.raporum var%88 oranı.nasıl işlem yaptırım .karşılamıyorsa kaç tl alabilirim hangi minderi tercih edersiniz.bilgilendirirseniz memnum olurum.

arkdaşler size bi sorum olacak benim göğsümden aşağısı hissetmiyor fakat sanki uzun oturduğumda kelçam acayip sızlıyo veya acıyo ben bunu kalçadan değilde omuriliğin kopuk kısmından ağrıdığını biliyorum yani beyine yanlış sinyal gidiyo biliyorum fakat yeni duyduğum omurilik felçlilerin kemik ağrısını hissettiklerini duydum malum bizlerde kalça deil hep kemik bilmiyorum sizlerinde kalçaları eridimi bilmiyorum benimkimi erdi hiç kalça kalmadı desen yeridir ben evden çıkmayan birisiyim fakat koltukta baya oturyorum havalı minder bu ağrıyı kesermi

minder önerilerinizi nelerdir ?

merhabalar 185 boyunde 75-80 kg arasındayım 2009 da almış oldugum minder iflas etti benide iflas ettirdi 3 tane bası yaram var şuan yaralarım iyileştikten sonra minder almayı düşünüyorum afyondaki medikalciler sıkıntılı bu konular hakkında cahiller malesef.

Arkadaşlar bir yıl önce bası yaralanmasından dolayı ameliyat oldum...Bası yarasının ne kadar zor ve ciddi bir yaralanma oldugunu biliyorsunuz....
süttü sıcak içen,yogurda ufurerek yermiş...Bana önerebileceginiz bir havalı minder varmı lutfen Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.

Üst Alt