Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Roho havalı minder almak istiyorum..?

HALİLMURAT

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ürün Hakkı'nda bilgisi olan almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ben 5 yıldır roho kullanıyorum.gayette memnunum.Bana Bülent bey ( OTURANBOĞA ) önermişti.tekrardan ona teşekkür ederim.önceden popoda kızarmalar bazende yaralar olurdu.şimdi yaklaşık hiç kalkmadan 5 6 saat otuırsam bile çok çok az kızarıklık oluyor oda çok kısa sürede geçiyor.ben çok memnunum alacak arkadaşlarada tavsiye ederim...

BULL2005 Uzun zamandan bu yana STAR öneriyorum. 3 nedenden ötürü:

1- Çok daha fazla model seçeneği var. Yani her kullanıcıya özel bir çözüm mümkün (http://www.engelliler.biz/forum/tek...erlekli-sandalye-minderi-tercih-kilavuzu.html). Özellikle yarası bulunan veya yüksek riskli bir bölgesi olan kullanıcılar için Starlock modeli zaten eşsiz...
2- Çok daha yumuşak bir dokusu olmasına karşın oldukça dayanıklı.
3- Fiyatı çok daha uygun (Her iki markanın da Amerika satışı 350 $ olmasına karşın roho Türkiye'de çok pahalıya satılıyor). Star'ın standart modeli 1450 TL, en pahalı modeliyse 1750 TL.

Ben Starlock model kullanıyorum ve günde 15 saatten az oturmam! HALİLMURAT

starlock kullanıyorum 15 saat civarında oturuyorum işe gidiyorum her türlü oturarak aktivite mevcut eski minderim roho. uygun havada starlock yeni nesil yataklar gibi seni rahat ettirecektir. hem fiyat ve erişebilirliği star markanın engellliler.biz alış veriş sitesi sayesinde kolay; karşında samimi muhataplar var. seçenek bol. daha ne olsun.

Starlock rohodan daha iyi olabilir itirazım yok ama rohoda yabana atılacak bir minder değil.bana rohoyu önermiştin iyikide önermişsin.ben çok memnunum.belki rohoya birşey olursa starlock alabilirim oda ayrı konu :)

Üst Alt