Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Roho High Profil Minder'i en uygun fiyatla nereden alabilirim?

muratoz

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar

Roho High Profil Minder'i En Uygun Fiyatlı Nerden Alabilirim,
bu konuda yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Şu iki site de güvenilirdir:

1- www.sportaid.com/
2- www.allegromedical.com
3- www.spinlife.com

İkisinde de fiyatlar aynı.

Roho High Profile Quadtro Select Cushion / $324
Roho-High-Profile-Quadtro-Select-Cushion-179250-PRODUCT-MEDIUM_IMAGE.jpg

Roho High Profile Cushion - Single Compartment / $324
Roho-High-Profile-Cushion-Single-Compartment-179248-PRODUCT-MEDIUM_IMAGE.jpg

Not: İki model arasındaki fark, birincide minderin hava akışını dörde ayırma seçeneği var, diğerinde ise bu yok, hava her yerde eşit olarak dolaşıyor
Doğrusu ben birinciyi öneririrm. Zira ikincisinde bir yere ağırlık verildiğinde oradaki hava tamamen boşalıyorken, birinci modelde önde bulunan valfi kapatıp hava dolaşımını 4 bölgeye sıkıştırmak ve böylece bir yere ağırlık verilse de oradaki havanın boşalmamasını sağlamak mümkün.

bülent bey, ben istanbulda oturuyorum ve burda bir kaç yere bu minderin fiyatını sordum ve 830 usd civarında fiyat aldım.

bu belirttiğiniz sitelerdeki fiyatlar ise 324 usd civarında. acaba neden bu kadar çok fiyat farkı var. bu siteler güvenli mi? türkçe sayfası var mı? insan ister-istemez düşünüyo.

roho high profil minderi çok kısa sürede temin etmem gerekiyor.

şimdiden teşekkürler.

Her iki siteden de güvenilir şekilde satın alabilirsiniz. Ben birinci siteyi öneriyorum. 324$ + kargo masrafı ile size teslim edilir.
Siteden satın alma aşmasında kargo ücretinin ne kadar olacağı da, kaç günde teslim edileceği de yazar...

bülent bey, bu tavsiye ettiğiniz site türkçe olarak hizmet vermiyor zannedersem.

sizin bir bilginiz var mı?

malesef siteler abd de olduğundan ve türkiye ye aslında direk satış yapmadığından türkçe sayfaları yok

Wheelchairs for Sports & Everyday, Ultra Lightweight Wheelchairs, Parts, Supplies & Accessories
Bu sayfa benim bildigim gayet guvenilir ve gorece ucuz. high profile 324 dolar. Turkiye'ye direkt gonderim var.
Bunun da turkcesi yok ama, google translate de isini gorur --sirf uye olacaksin, sonra adres, hesap vs. isi... Roho minderler sayfasi ROHO - Sportaid

Bir tek su var: uluslararasi gonderide siparis verirken sana posta masrafi belirtilmiyor; onu belirledikten sonra bir mail atip soruyorlar onayliyor musun diye. Ona evet/ hayir gibi bir cevap veriyorsun, o kadar. Onaylamazsan siparis iptal ediliyor.

Sevgili arkadaslar.

Mustafaya bende Roho havalı minder almak istiyorum.Bu aksam Bülentin verdiği siteyi inceledim ancak anlamadıgım olay,ölcüler oldu.Mustafa su an 48 cm lik sandalye ve silte kullanıyor.Sitede ölcüler inc olarak verilmis.Benim bu durumda hangi ölcülerde silte almam gerekiyor.

2. sorum;Amerikada yasayan bir tanıdıgımın adresini kullanarak satın almayı düsünüyorum silteyi. Sebebi daha önce yapmıs oldugum bazı yurtdısı alısverislerde aldıgım ürünlerin bana teslim edilmeden kaybolmus olması... O kardesimiz de iadeli taahhütlü posta yoluyla bana yollayacak alacagım ürünü. Düsüncem dogru mu?Ya da nasıl almalıyım.

Düsünce yardımınıza ihtiyacım var.....Hepinizi anne sevgisiyle kucaklıyorum.

Sevgili Gülnur Abla,
1 inc=2,54 cm denk gelir,buna göre alacağınız minderin ölçüsünü belirleyebilirsiniz.

Amerikadaki tanıdığınız minderi satın alsın,kargo ücreti alınmadan onun evine teslim ediliyor.O arkadaşınızda ister bir kişi vasıtasıyla Türkiye'ye göndersin (bu şekilde kargo ücreti ödemezsiniz) veya kargo ile size göndersin (yaklaşık 100 dolar)

Saygılar

Bülent bu iste tecrübeli sensin kardesim.Yardımına ihtiyacım var.Yaptıgım hesaba göre 18-18 ölcülerinde silte alacagım sanıyorum...Bir de kılıfını ayrımı alacagız acaba....asagıda verecegim adresteki ürünü de mi alacagız.Lütfen yardımcı olurmusun.Yanlıs bir islem yapmak istemiyorum...

ROHO Cushion Cover for HIGH PROFILE QUADTRO SELECT - Allegro Medical Supplies

Bir de asagıda linkini verecegim ürünü almak istedim

http://www.allegromedical.com/hospital-discharge-favorites-c5000/ez-shampoo-p186742.html

Toplam:

Order summary:

Item SubTotal: $400.90

(You are saving a total of $124.27)

simdi buna göre benim ödeyecegim tutar 400 dolarmı oluyor....Anlamama yardımcı olursan sevinirim..sevgiler.

Minderi aldığınızda yanında pompasını,kılıfını veriyorlar.

Yeni ABD'den minder aldım 324$ ödedim

[...]
Teknik Özellikler:
- Minderi alırken, minderin tekerlekli sandalyenizin içine kolayca oturacak ölçüde olmasına özen göstermelisiniz. Minderin, sandalyenizin oturma kısmının ölçülerinden 1-2 cm küçük olması idealdir.
Örneğin benim sandalyemin ölçüsü 43x44 cm'dir. Buna göre minderimin ölçüsü: 42,54 cm x 42,54 cm (16,75" x 16,75")'dir [1" inc = 2.54 cm].
- Ürün bir kılıf, 1 hava pompası ve bir de (işe yaramasa da) tamir kiti ile birlikte gelmektedir. Yani ekstradan pompa/kılıf sipariş etmenize gerek yok.

48 cm ise sandalyenin tabanı, maksimum 17 inc alın. Küçük olsun, büyük olmasın.

Minderi Amerika'daki tanıdığınız aracılığıyla almak da bir seçenek tabii.

engelli oturma minderi

5 cm yüksekliğinde roho veya farklı bir markada , pompası kılıfı içinde havalı bir minder almak istiyorum.Bildiğiniz online satış yapan medikal siteler varsa paylaşırsanız sevinirim.

www.sportaid.com/ sitesi gönderiyor olmalı? Ya da Avrupa'da yaşayan bir tanıdığınız varsa, onlara göndertilebilir, onlar size gönderir...

SpinLife sitesinden alışveriş yapabilirsiniz. Ben satın aldım gelmesini bekliyorum.
Spinlife türkiyeye göndermiyor onu için Amerikadaniste.com sitesine üye oldum.
size amerika da bulunan bir adres veriyor kargo o adrese gidiyor. Oradanda size yolluyorlar. Site üyeliği ücretli ama kargo gönderimi daha ucuz. Ufak bir fark ödeyerek rahatlıkla sizde alabilirsiniz.

isteyene hiç kullanılmamış kutusunda LOW PROFILE satabilirim, kutusunda ama kılıfı cıkmadı içinden,pompası var 500 tl..
birde ikinci el HIGH PROFILE var, üst kenarda tek hücrede bir yama var ama inmiyor onuda 100 usdye veririm..

sevgili Bülent bey, adım Demet.. çok acil Dayım için minder almak istiyorum. ama internet üzerinden hiç alışveriş tecrübem olmadığı gibi, yurtdışından almak ürkütüyor beni. lütfen bana iyice :) anlatırmısınız. sizin verdiğiniz adresten nasıl alacağım. yaklaşık kaç lira ya da dolar kargo ödeyeceğim. toplam kaç tl ye mal olacak.. selamlar. şimdiden teşekkürler

özgür bey Demet ben. Bodrum da yaşayan Dayım adına iletişim kurmak istiyorum sizinle. Lütfen telefon numaranızı elladukan@gmail.com adresime gönderirmisiniz, satmak istediğiniz minderleriniz hakkında görüşmek üzere. teşekkürler..

Üst Alt