Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Roho Minder ölçüleri nasıl belirleniyor?

Tşk ederim ancak hesaplamayı nasıl yapacağımı anlayamadım :( 15x15 kaç oluyor ?

16" = 40.64
18" = 45.72 Dolayısıyla senin alman gereken 16" 18" olan. Fakat linkini verdiğin sitede 16"x18" ve 18"x16" şeklinde iki ölçü var. Bu ölçülerden birisi ama hangisi bilmiyorum.

Teknik Özellikler:

- Minderi alırken, minderin tekerlekli sandalyenizin içine kolayca oturacak ölçüde olmasına özen göstermelisiniz. Minderin, sandalyenizin oturma kısmının ölçülerinden 1-2 cm küçük olması idealdir.
Örneğin benim sandalyemin ölçüsü 43x44 cm'dir. Buna göre minderimin ölçüsü: 42,54 cm x 42,54 cm (16,75" x 16,75")'dir [1" inc = 2.54 cm].

- Ürün bir kılıf, 1 hava pompası ve bir de (işe yaramasa da) tamir kiti ile birlikte gelmektedir. Yani ekstradan pompa/kılıf sipariş etmenize gerek yok.

http://www.engelliler.biz/forum/tek...deri-onerisi-roho-contour-select-cushion.html

inç ölçüsünü cm'ye dönüştürmenin pratik bir yolu da cep telefonlarının uygulamalar bölümündeki dönüştürücü uygulaması. uzunluk, ağırlık, alan, hacim ölçülerini dönüştürebilirsiniz.
her cep telefonunda vardır bu. inçi cm.ye, kilometreyi mile vb. çevirebilirsiniz.

Üst Alt