Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar
benim low profil hava kaçırıyor. daha ucuz oldugundan mozaik aldım 1 aydır günde 5-6 saat kullanıyorum sorun yaşamadım. ama her bünyenin hasasiyeti farklı oldugundan ilk kullanıldıgında düzenli olarak kızarıklık varmı diye kontrol etmekte fayda var.
Kesinlikle her beden farklıdır. Cildin hassasiyetine göre herkes (mümkünde deneyerek) kendisi karar vermelidir.
köylü, low profil minderin delindi mi? neresinden delindi? Düz bir noktaysa, bisiklet lastiği tamir eden yerlere gidip, yamatabilirsin minderi.
Ben bugünlerde bu konuda en iyi çözümü bulmanın peşindeyim. Bulduğumda, olası patlaklara karşı en iyi çözümü sizinle de paylaşacağım...
Ama minder patladı diye sakın ola kullanmamazlık etme. Pire için yorgan yakmak olur Patlak yeri yamattır, ya da en olmadı Türkiye distribitörüne gönder o patlak hücreyi değiştir (40 YTL'ye felan yapıyorlar sanırım)
transferler sırasında sürtünmeden dolayı cok az bir acılma oldu.!6 aydır ilk defa basımıza geldi. Bu nedenle bu minderi düşündüm.Fiyatı hakkında biginiz varmı ?. Bana 225 Ytl dediler.
@OturanBoğa gerçekten hafife alınacak bir konu degil hiç bası yarası olmadı bende ama olan arkadaşlarda gördüm gerçekten çok kötü bir durum...
minderim galiba sandalyenin yanlarındaki çamurluklara sürtünerek hasarı var yani lokal bir nokta degil en az 7-8 hücre hava kaçırıyor yada kaçırmak üzere...bisiket lastigi tamiri gibi tamir etmek sakıncalı olabilir çünkü o kaynak kiti biraz sert bası yapabilir. rohonun tamir kitinden bir arkadaş gönderecek onu bekliyorum onunla yamayıp elektrik izolasyon bantları var 'eriyen bant olanlarından' yapıştırınca rohonun tamir kiti gibi eriyip yapışıyor. bu elektrik bantının basınca dayanacagını zannetmiyorum ama rohonun tamir kitini uygularsak üstünede elektrik bantını uygularsak sürtünmelere karşı koruma yapacaktır diye düşünüyorum. uygulamayı yapınca tecrübelerimi yazarım.
emiş, Türkiye satışını bilmiyorum. İyice bir pazarlık etmek gerek...
köylü, o zaman sürtünmeden ziyade öngörülenden (hatırladığıma göre maksimum 120 kg idi) fazla ağırlıkla oturmuşsunuz üstüne. Bir çok hücrede aynı anda kılcak açılma varsa, en önemli sebep budur.
Ben de yama konusunda istediğim bilgiye erişince yazıcam...
@emiş şimdi rehapcenterı( tr bayisi) aradım. 122 dolar+ KDV dedi. pazarlık yapmadım ama indirmiyorlar
KDV'li 122*1,08=132 dolar oluyor YTL karşılıgı 142 YTL olur sizin aldıgınız fiyat çok yüksek..
bu arada geçmiş olsun ama sandalyede mindersiz asla asla oturulmaz. minder alıncaya kadar küçük sünger minder kullanıp mümkünse 30 dak bir sandalyenin yanlarından tutup 20-30 sn bası yeri havada kalacak şekilde durmak lazım...
rehabcenter tlf:0312 468 31 36
edit: beni tekrar aradılar fiyatı 160 YTL olarak verdiler( kanımca pazarlık yapınca KDV dahil 150 YTL ye bırakırlar)
Selam arkadaşlar
Emiş hayırlı olsun, güle güle kullan
Böyle bir zamazingoyu daha önce hiç kullanmadım.
Sandalye üzerinde gelen minderle 3 yıldır idare ettik ama olmuyor artık. Benim de bu şekilde bir mindere ihtiyacım var.
Alırkene hangi özelliklerini göz önünde bulundurmak gerekir? Fiyatı da dahil tabi buna.
Roho minderler bu konuda tek geçiliyor anladığım kadarıyla.. Yanılıyor muyum?
İlgin için çok teşekkürler Oturanboğa.
Senin bu minderlerle açtığın başlıklara ve önerilerinin hepsine baktım . Bu minder dizayn ve özellikleri açısından çok güzel görünüyor da biraz yüksek gibi. Bunun alçak olanı daha bi gönlümü çeldi.