Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Romatizmal aort yetmezliği ve aort kapak stenozu için hangi oranda rapor verilir?

FourFourTwo

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar kalp rahatsizligim var bunlar;
Askeri hastanenin curuk raporunda yazan romatizmal aort yetmezliği 2-3 derece ve aort kapak stenozu orta derece normal hastanenin dedigi belki anlayavaginiz ismi bicuspid aorta ile aort damar genislemesi bu hastalığı olup ta rapor alabilen var mi , başka başlık açmamak adına ekpss de kac soru var die acaba

FourFourTwo

slm kardesim ben aort yetmezligi 2.derece 2005 malulen emekli oldum askeri hastanelerde raporda maluliyet dere esi yazmaz ona sgk kurulu karar verir ben 11yil oldu halen derecemi bilmiyorum bilendeyok saygilarimla

komutan66

Bugun ankara hastanesine gittim engelli raporuna başvurdum kardiyolojide kontrol ekg eko yapıldı ta 7 eylül e gheyet günü verildi çok çılgınca acıkcası 1 aylık süre :) beklemede kalıcaz 1 ay hayırı gunler

2.Derece İle %30 Verdi Ankara Hastanesi Ama Doktorun tavrı pek içime sinmemişti zaten bi kararsız kalır gibi oldu 2-3 arası belli bir süre sonra tekrar basvurayım bu sefer yüksek ihtisasa

Üst Alt