Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Romatoid Artrit için hangi oranda sağlık kurulu raporu veriliyor?

mlkmlk

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Romatoid artrit rahatsızlığım var. Öğretmenim, ekpss için rapor almak istiyorum. Artritle ilgili olan forumdaki bütün konuları okudum :) Birkaç sorum olacak

1-Sadece romatoid artrite yüzde kaç oran veriliyor? (eklem hasarları hariç)
2-Başvurduğum hastanenin yaşadığım şehirde olması şart mı? (ekpss/öğretmenliğe başvuru için)
3-Tek tek bütün bölümlere muayene olduktan sonra heyet oluyormuş. Heyette tekrar inceleme yapılıyor mu? Yoksa rapor direkt olarak çıkmış mı oluyor? (Yeni bebeğim oldu, hastaneye tekrar tekrar gitmek sıkıntı olacak o yüzden soruyorum, heyet günü eşimi göndermek gibi bir umudum var..)

Bende selebral palsi hastasiyim eklemlerimde zafiyet var % 40 üstü rapor aldim hatta daha bu hafta aldim yardımcı olmak isterim ama hastalığın tam olarak ne oldugunu bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemem.

@PİSİ

romatoid artrit hastalığında yüzde kaç verildiğini bulamadım? (eklem harabiyetleri hariç)

yardımcı olacak yok mu?

Üst Alt