Merhaba sevgili dostlarım, ben gibilerle paylaşmak istedim biraz da sohbet sanırım . Sizdeki durumları merak ederek kendi ruh halim ve ayaklarımı yere basmadan 3 gün Nasıl bulut üstünde gezdim bilmiyorum . Çok ketum biri olarak yeni tanıştığım birine aşırı bir sempati geliştirdim bundan üç gun önce, önermezdiniz bilirim netten tanıştığım bir çocukla oturdum bir çay kahve biraz gezinti ve sonunda çıkma teklifi aldım . Uzun zamandır yaşamadığım hissetmediğimiz bir duyguymuş bu kendimi çok özel hissettim her şey çok da güzeldi ve dedim ki hem kendime hem ona şans vermeliyim zaten ilişkilerde hep bir sıkıntı yaşadım ama uzun zamandır bu denli elektrik ilk kez aldım vedalaşıldı içime bir korku sardı bulutlar üstünde gezmek güzel ama ya düşersem veya Nasıl inerim buradan sorunsalı başladı Akşam ve sonraki gun ne arama ne sorma ne mesaj herşey bir yana -tarzım değil ama arayıp mesaj attım ilk kez bir erkeğe- dönüş yok gördü iletildi nafile .... Son cümle üsulunce yaptığının hoş olmadığını söyledim kırılganlık ve kızmıştık duygumu yansıttım çok uzun değildi ama etkiliydi ..ses yok ve beklentim de yok Bitti birgünlük ilişkim hevesim adı neyse şuan o hayalimdeki bulutlardan inme telaşı ve kaygısında yaşadığımı da hazmetme aşamasındayım . Bugün derhal kendimi bir sosyal etkinlik kurs benzeri bir şeye verdim . Buz pateni ⛸⛸ Hep erteledim sağım solum kırılır eklem romatizmam var dediğim korktuğum kursa kaydoldum. ani karar ve tesiste hoca ile tanıştım ön bilgi aldım , çok farklı bir spor dalı bence müthiş bir özgürlük sanki uçuyor gibi .....hocadan rica ettim sahayı görebilir miyim diye ve içeri girdim ooooo ne göreyim buz pateni alanı çok soğuk ve kayılan yer sis gibi yukarıda bulutlar (sanırım benim üstünde gezdiğim bulutlar buradaydı ☁☁☁)oluşmuş sanki rüya gibi bir alan ve sabırsızlıkla bekliyorum belki eklemlerim çok ağrıyacak romatizmadan dolayı ama ilk kez böyle bir şeyi deneyimleyeceğim belki de orada kendimi bulacağım Ha o playboy tipi de halen üzüyor beni kendime çok kızıyorum ama inanıyorum kötü hafızam işe yarayacak ve tez Zaman'da onu da herşey gibi unutacak