Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruh halim ve ayaklarımın yere basmaması: Bipoların 3 günü

Konular
16
Reaksiyonlar
1
Merhaba sevgili dostlarım, ben gibilerle paylaşmak istedim biraz da sohbet sanırım . Sizdeki durumları merak ederek kendi ruh halim ve ayaklarımı yere basmadan 3 gün Nasıl bulut üstünde gezdim bilmiyorum . 😊 Çok ketum biri olarak yeni tanıştığım birine aşırı bir sempati geliştirdim bundan üç gun önce, önermezdiniz bilirim netten tanıştığım bir çocukla oturdum bir çay kahve biraz gezinti ve sonunda çıkma teklifi aldım . Uzun zamandır yaşamadığım hissetmediğimiz bir duyguymuş bu kendimi çok özel hissettim her şey çok da güzeldi ve dedim ki hem kendime hem ona şans vermeliyim zaten ilişkilerde hep bir sıkıntı yaşadım ama uzun zamandır bu denli elektrik ilk kez aldım 💙💜 vedalaşıldı içime bir korku sardı bulutlar üstünde gezmek güzel ama ya düşersem veya Nasıl inerim buradan sorunsalı başladı 🤔 Akşam ve sonraki gun ne arama ne sorma ne mesaj herşey bir yana -tarzım değil ama arayıp mesaj attım ilk kez bir erkeğe- dönüş yok gördü iletildi nafile ....🙄😕 Son cümle üsulunce yaptığının hoş olmadığını söyledim kırılganlık ve kızmıştık duygumu yansıttım çok uzun değildi ama etkiliydi ..ses yok ve beklentim de yok 😞 Bitti birgünlük ilişkim hevesim adı neyse şuan o hayalimdeki bulutlardan inme telaşı ve kaygısında yaşadığımı da hazmetme aşamasındayım . Bugün derhal kendimi bir sosyal etkinlik kurs benzeri bir şeye verdim . Buz pateni ⛸⛸😊 Hep erteledim sağım solum kırılır eklem romatizmam var dediğim korktuğum kursa kaydoldum. 😮😮😮 ani karar ve tesiste hoca ile tanıştım ön bilgi aldım , çok farklı bir spor dalı bence müthiş bir özgürlük sanki uçuyor gibi .....hocadan rica ettim sahayı görebilir miyim diye ve içeri girdim 😮😮😮😮😮 ooooo ne göreyim buz pateni alanı çok soğuk ve kayılan yer sis gibi yukarıda bulutlar (sanırım benim üstünde gezdiğim bulutlar buradaydı ☁☁☁)oluşmuş sanki rüya gibi bir alan ve sabırsızlıkla bekliyorum belki eklemlerim çok ağrıyacak romatizmadan dolayı ama ilk kez böyle bir şeyi deneyimleyeceğim belki de orada kendimi bulacağım 😇 Ha o playboy tipi de halen üzüyor beni kendime çok kızıyorum ama inanıyorum kötü hafızam işe yarayacak ve tez Zaman'da onu da herşey gibi unutacak 😌😌😌

Bir erkek kolay elde edilen kadınlardan etkilenmez.O daima zoru başarmalıdır.Davetkar tutumunuz onu ilk etapta heyecanlandırmış olabilir ve buluşma gerçekleşmeden önce beklentisini yüksek tutmuş olabilir siz o beklentileri karşılayamamış olabilirsiniz.Ten uyumu çok önemlidir elektrik almamış olabilir.Ya da söylemlerinizi fazla cüretkar bulup ürkmüş olabilir.

Vtecll

Gelişe değil gidişe bakmak lazım. Saygısız ve kendine güvensiz benim açıklamam bu. Belli bir tahsili almış yaşımız olgun insanlarız topluma açık bir mekanda bir çay içmenin cüretkarlığı yok tersi yakınlık göstermeyip verdiğim tepki onu şaşırttı. İçimden geldi buluştum arkadasım ama şuan bana ders oldu biraz daha tanısam veya eldeki veriye göre analizimde duygu değil mantıgıma yola çıksam sıkıntı yaşamazdım . O günden sonra çevremi şekillendirdim bunun gibi bir karaktersiz birine yol verdim Arkadasız güya dün saf saf konuşup uygunsuz fotoğrafını paylaştı ve ben ona hoş birşey değil paylaşma benimle bu şeyleri dediğim halde Özetle şer dediğim bu şey hayır aslında

@Tomris_Hatunn Sizi yargılamıyorum ne haddime dilediğinizi yapabilirsiniz.Bir kere şu konuda anlaşalım bir kadın anlaşılmak ister ama anlaşılmaktan da hoşlanmaz çünkü kendini çıplak hisseder ve tespitlerimizin tam aksini söyleyerek ya işte aslında beni anlamıyorsun mesajı verir.

Uygunsuz fotoğraf paylaştı diyorsunuz ama belli ki bu hoşunuza gitmiş ki ona Playboy Tipli Çocuk diyorsunuz.Bu bile yeterince cüretkar olduğunuzu gösteriyor ve kafanızı karıştırmayı başarmış.Normal şartlarda bu denli aceleci daha dün bir bugün iki cinsel açlığını ifade etmiş bir kişiye olanak tanınmaz bu yalnızca sizi ucuzlaştırır.Siz arzu etseniz de etmeseniz de hastalığınız biraz kardeşim biri yapacaktır.

Beni yanlış anlamayın cinsel birliktelik yaşamak sizin özgürlüğünüzdür. Aşık olabilir inanabilir ve kendinizi hediye paketinde sunabilirsiniz. Muhafazakar biri değilim yalnızca görüşlerim Türkiye şeraitine göre yontulmuş hepsi bu.Kendi düşünceme gelecek olursak üzülmeyin ve böyle tiplere kendinizi kullandırtmayın küçük heyecanlar yaşamak yerine bir beyfendi ile gelecek inşaası için planlar yapın.Böylesi daha sağlıklı olacaktır. :)

Vtecll

şuan gördüm ve okudum aradan üç yıl geçmiş ne buyuk zaman :) o gün bana iyi ders oldu nette tanıştığım kişileri iyice analiz etmeden hayatıma almıyorum.Niyetini anladıgım anda da hemen çıkarıyorum üzülmüyorum. Ama o olayda çok üzülmüştüm, kızgınlıgımı kendme yönelttim benim sorunum değildi bu. Şuan ise o kafadayım çevremdekilerin beni nasıl anladığı veya bırakıp aramaması önemsemiyorum kısaca anlam yüklemiyorum derinliği olmayan kişilere .. kısaca ıyı bir ders oldu

Ben de 2018 - 2019 yıllarında biriyle takılıyordum.
Gayet de huzurluyduk. Beraber tatile gittik falan.
Her şey çok güzel gidiyordu.
Ta ki ben covid-19 teşhisiyle hastaneye alınana kadar.
O anda " geriye dönüşüm olmaz , herhalde yolun sonu geldi " düşüncesiyle en yakınlarımı telefon rehberinden, sosyal medya hesaplarımdan silip , engellemiştim.
Çünkü zaten 1 sene önce covid-19 hastalarının yaşadığının birebir aynısını yaşamıştım.
Artık ölümle burun burunayım diye herkesle habersiz bir şekilde vedalaşmıştım.
Ama umduğum gibi olmadı. 13 gün hastanede tedavi gördüm, yoğun bakıma girmeden de çıktım.
Ama bir daha da iletişime geçmedim yakınlarımla.
Hayatın nereye sürükleyeceği belirsiz.

Tomris_Hatunn öncelikle geçmiş olsun kadar arkadaşım sanırm BİPOLARsın Bnde aynıyım evet önemli olan duygularımız ama bazen çıkıyor kontrolden seni çok iyi anlıyorum ama en son dedğin gibi hafızan hepsini silecek hiç yaşanmamış gibi sanırm en güzel yanı da bu olsa bu hastalığın ne dersin, ☺️☺️🙏

Kalan sahalar sizin olmuş boşverin. Gelene merhaba, gidene elveda. Tomris_Hatunn Bu arada paten için normal pist pateni tavsiye edebilirim. Buz pateni gibi buda zevkli.😊

Nurtan patene başladım ama sürdüremedim çok korkuyordum denge sorunumda vardı bi de buz olunca iş değişiyordu ben de. İçimde kalmadı gittim güzel iki insanla da tanıştım halen de gorusuruz onlarla fakat iki üç düşmeyle incittim kendimi diğer yandan yuzmeye de gıdıyordum bilek incinince bıraktım artık yuzmeyı engelledi çünkü
tapasya bazen bu durumlar benı depresyona ıtse de artık önemsemiyorum ve cok seylerı hızlı yasadıkca duygu yogunlugu da olunca zamanla akılda cok kalmıyor sanırım ilacların etkisi bilmiyorum

Çok gecmiş oldun pala, dogru hayatta insanım basına hersey geliyor .. siz de radıkal. Karar almısınız

Tomris_Hatunn aynen her nekadar kendimizi anlamasakta neden yaptığımızı ve ve o koskoca hayata..., neden,.. Demekle geçti ömrümüz artık kabullendik sanırm bncede.. Sanırım ilaçların tek iyi yönü buydu ☺️

İlaclar değil bu durum kabul ilaclar bize birşeyi kabul ettirmez ki mesela . İlaclar ne yapıyor bilmiyorum ama ilacı kesince surekli aglıyorum hem de nedensiz uyumuyor yemıyor içmiyor yatakta bakıyorum çocukluğuma dönüyorum ama kütlük yapan ilaclar da yok mu miss gibi gelmişti his yok bu guzel bişeydi bence ama dr bunu da istemedı bana sorsan hissizliği secerim ama şuanki yogun empatı kuran iletişimi güçlü insancıl biri de olamam ikisi arasında gittim geldim ikinciyi istemedim ama sunulan bu yani aslında ikincisi karakterım hastalıgım degıl ve kabul ettım

Ben şuan hissizim o evredeyim bnm karekterimde normalde insancıl enparş yardımsever ama hastalık döneminde tam rersi saldırgan oluyorum ilaçlar burda devreye giriyor sanırm

bipolarlıkta psikotik etkiler görüyormusunuz?

Psikotik etkiler derken @dremfail

'' hafızan hepsini silecek hiç yaşanmamış gibi sanırm en güzel yanı da bu olsa bu hastalığın ne dersin,''

merhaba gerçekten sizde siliyor mu, yoksa sildiğini mi sanıyoprsunuz. Ben atak dönemlerimde, hipomani, hafif depresyon dahil, geçmişe dair birçok şeyi hatırlamıyorum. Lakin stabil dönemde hemen hemen her şeyi hatırlıyor ve acı çekiyorum. Anılar acıtıyor.

Seni sallamaması zoruna gitmiştir olur böyle şeyler de bir günlük görüşmeyi bu kadar önemsemen de garip ayrıca üstelikte komik .:D

Bn hepsini hatırlıyorum hastalık döneminde tabikide çok acı çekiyorum nedenini bilmediğim halde normal zamanlarda da hepsini unutuyorum sanırm ilaçlar ya da yaşadığın travma olabilir herkesin hikayesi farklı ki 😔😔

Evt şuda bir gerçek sapık gibi faydalanmak isteyen insanlar ile o dönemler uzak duruyorum maalesef böyle zihniyet var acı ama gerçek 😠😠😠 sapık insanlardan nefret ediyorum

Evt ama hasta diye bir insandan yararlanmak nedendir sapıklığın sanırm çocuğu büyğü hastalığı yaşlısı yok haklısınız vicdan yoksunu kişiliksiz insanlar..

sapık yaratiklarin toplu olarak yok edilmesini istiyorum...qeberselerde toplumda ki kadınlar rahat etse....

Allaha şükürler olsun hiç başıma gelmedi ama çevremdeki bizim gibi insanlar ruhsal olarak hastalar bu gözle görülüyırmuş

valla beni cok uzun sure rahatsız eden saplantili bir sapık vardı ...türkçe dille lütfen beni rahatsız etme falan dedim yok anlamiyodu...bunu soylediqin halde rahatsız etmek de sapikliqin bir çeşididir...o nedenle sapıklara onların anlayacaqi dilden yöntemler qerekli...bunu uyquladiqinda sapıklara mat oluyorlar.....yoksa 40 sene rahatsız eder seni yanı...

Rabbim uzak tutsun öyle insanlardan doğaevrim geçmiş olsun kardeşim doğaevrim 🙏

tapasya...aayyy evet çok saplantili ve sapikca bi şekilde rahatsız ediyolar yanı bu tip erkekler ....bööğğğ🤮 qeldi artık bana baby..❤qeberseler de toplumda ki kadınlar olarak kurtulsak yanı.....

Sadece erkek sapık olmuyor kızlar.
Bir keresinde twitter hesabımda engelli raporumu paylaşmıştım.
Altına:
Ooo psikopat severim.
Gel suratımı dağıt .
Psikopat , manyak tiplere aşığım , ölürüm.
Ve buna benzer 100'lerce bayandan mesaj geldi bana.
Yemin ediyorum ben böyle bir şey görmedim.
Sonra da hesabımı kapattım zaten
Yani gerizekâlı olmanın cinsiyeti yok.
Her yerden olabiliyor...

Üst Alt