Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal engelli bir kişi tıp fakültesi okuyabilir mi?

anonymous

Aktif Üye
Konular
332
Reaksiyonlar
388
Ruhsal engelli bir kişi tıp fakültesi okuyabilir mi? Mental olarak sorun olarak sormuyorum. Tıp fakültesine kayıt yaptırabilir mi?

@seda73838, mühendislik okuyorum ama hayalim hep tıp fakültesi okumaktı, doktor olmaktı. Atanırsam yeniden YKS ye hazırlanıp bulunduğum şehirde hem okuyup hem çalışmak istiyorum.

@anonymous ne mühendisliği okuyorsun ben eşit ağırlıkciyim işletme okumak istiyorum mezun olduktan sonra ya engelli kadrosundan yada normal kpss ile düz memur olmak istiyorum

@seda73838, elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. Ama ben işin yazılım tarafındayım. Tıp okuyup yazılımla bir projem var onu hayata geçirmek istiyorum

Yökatlas'a gir, istediğin üniversiteyi, bölümü yaz, acilan sayfada koşullar bölümü var, orada o bolume girmek icin gereken kosullari yazar. Mesela Paramedik bolumu icin saglik raporu gibi bir sey istiyorlardi hatirladigim kadariyla. Tip'ta boyle bir sey var mi bakabilirsin.

Üst Alt