Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal engelli demek zihinsel engelli demek mi?

jackal75

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
1
Ruhsal engelli zihinsel engelli mi demek oluyor aynı şey mi ?

İkisi bir kişi de olabilirmi? ZİHİNSEL/RUHSAL İLAÇLARLA VS. ZAMANLA DÜZELİRMİ? Hangisi daha çok düzelir?
Hem RUHSAL Hemde ZİHİNSEL aynı anda yani.

Bende karma
Okb
Atipik Psikoz
Asperger Sendromu

Güncel İlaç Listem:
Abizol 30mg
Lustral 100mg
Ozaprin 10mg

Olabilir, örneğin ben ruhsal engelliyim ki bence ilaçların da etkisiyle zihinsel olarak da çok geriledim bunca yıl süresince..

Born2die

Zamanla kullandığımız ilaçlar beynimizi ve vücudumuzu aynı zamandada zihnimizi yoruyor ve yıpratıyor doğru. Ben 8 yıldır bu ilaçları kullanmaktayım düzenli olaraktan.

Hem RUHSAL Hemde ZİHİNSEL hastalıklarda dışarda toplum arasında oluşmuş bir sürü "öönnyyaarrggıı" topluluğu var. Bitmek tükenmek bilmeyen.
"BU ÇOK ÜZÜNTÜ VERİCİ BİR DURUMDUR"

zıhınsel engellı ıle ruhsal engellı aynı sey degıl bende ruhsal engellıyım sınava genelden gırdım zıhınselden degıl ayrıca raporumdada zıhınsel ısaretlı degıl. zıhınsel engellı demek zıhınsel faaliyetlerde zorluk ceken demek zekasıyla ılgılı sorunu varsa ogrenmekte gucluk cekıyorsa zıhınsel olabılır.Gercekten zıhınsel olan zıhınsellerın gırdıgı sınavda bıle zorluk ceker ben bılıom zıhınsel olmayıpda zıhınselden gırıp onumuzde olan cok kısı vardı cunku soruları cok basıttı.ayrıetten ruhsal engellı dıolar ruhsal zıhınsel engellı demıolar .ruhsal engellı olmayıp sade zıhınsel engellı olanlarda var sade ruhsal engellı olanlar oldugu gıbı. Konusmakta ve mantık yurutmekde bıle zorluk ceker zıhınsel engellıler.

Üst Alt