Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal engelliler ruhsatlı av tüfeği alabilirler mi?

nuri5858

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
ARKADAŞLAR BENİM PSİKİYATRİ VE ĞÖZDEN RAPORUM VAR RUHSATLI AV TÜFEĞİ ALABİLİRMİYİM :confused:

Çok zor. Bunu googlede aratırsan tam teşekküllü sağlık raporu istendiğini görürsün. Bütün iş raporda bitiyor.

bLaCkRaCe kardeş aile hekiminden alınan raporda gecerli oluyor, DR muayne etmeden rapor veriyorlar ama bu sefer 2013 yılında aldıgım %57 raporum iptal olurmu olursa emekliliğimide iptal ederlermi

Kardeş tam olarak bilmiyorum. Silah ve av ruhsatı için verilen raporlar tam teşekküllü raporlar oluyor diye biliyorum kafanı karıştırmak istemem. Bu av ruhsatıyla parsam tüfek almıştı o bakar belki konuya.

aile hekimindende alabilirsin raporu o rapğorla av tüfegi ruhsatı cıkartabilirsin

Ben aile hekiminden aldığım raporla aldım 5 seneliği 25 TL idi yanlız benim engelim omurilik felci

@[FONT=sans-serif]parsam[/FONT] peki önceden engelli raporun varmıydı tüfek ruhsatı alırken saglam raporumu verdiler

best
önceki raporum iptal olmaz değilmi

Üst Alt