Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal hastalar hayatınızdaki en büyük başarı nedir?

ekonomist79

Yasaklı Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Ev almak mı, Evlilik mi, çocuk mu, iş mi, okul mu, emeklilik mi ya da başka bir şey mi?
Benim sanırım eğitim + iş + ev almam.

Bi baltaya sap olmamış
23 yaşında bütün gün boş boş evde oturan biriyim. Allah ibret olarak beni dünyaya yolladı. Benden bir cacık olmaz zaten de keşke hiç dünyaya gelmeseydim

Dünyaya gelmem en büyük başarım. 24 yaşındayım ne evlilik var ne de iş. Hoş çalışma zorunluluğum yok eve ekmek getirmem beklenmiyor yani benden. Babam hep çalışmak insanın etinden et koparır der. Şimdiye kadar çok zorlu yerlerde çalıştığındandır belk

Ama işte iki de bir evlilik konusu açılıyor evde ve ben ne diyeceğimi şaşırıyorum. Kendimi asla asla hazır hissetmiyorum. Ben psikoz hastasıyım. Bu hastalığımı kafaya takmayacak, diline dolamayacak bir beyefendi bulabilir miyim hiç bilmiyorum. Zaten beni tanıyan herkes çok kırılgansın diyor, bir de eşim bana deli muamelesi yaparsa kaldıramam.

Hayattaki en büyük başarım hala hayatta olmam herhalde.

Üst Alt