merhaba, ruhsal sorunlarım için hastanede yatılı tedavi görmem gerekiyor. daha önce hastane tecrübesi olan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
tedavi süreci nasıl işliyor?
ne kadar süre hastanede yatmanız gerekiyor?
giderken yanıma ne almalıyım?
telefon yasak mı?
istediğimde çıkabilecek miyim?
üniversite hastanesi ile devlet hastanesi arasında ne gibi farklar olacak?
odalar kaç kişilik?
gibi sorular var kafamda, yanıt bulamadığım sorular beni tedirgin ediyor. bu sorular hastaya, hastaneye vb. faktörlere göre farklı yanıtlar alabilir bunun farkındayım, ama bir şekilde fikir edinmem gerekiyor. anksiyete sorunum nedeniyle kafama takılan bir çok şey beni rahatsız ediyor, uzun süredir hastaneye çağırıyorlar kaygılarım, bahaneler uydurup kaçmama neden oluyor. iletişim problemim olduğu için, hastaneyi arayıp sormak istemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkürler
tedavi süreci nasıl işliyor?
ne kadar süre hastanede yatmanız gerekiyor?
giderken yanıma ne almalıyım?
telefon yasak mı?
istediğimde çıkabilecek miyim?
üniversite hastanesi ile devlet hastanesi arasında ne gibi farklar olacak?
odalar kaç kişilik?
gibi sorular var kafamda, yanıt bulamadığım sorular beni tedirgin ediyor. bu sorular hastaya, hastaneye vb. faktörlere göre farklı yanıtlar alabilir bunun farkındayım, ama bir şekilde fikir edinmem gerekiyor. anksiyete sorunum nedeniyle kafama takılan bir çok şey beni rahatsız ediyor, uzun süredir hastaneye çağırıyorlar kaygılarım, bahaneler uydurup kaçmama neden oluyor. iletişim problemim olduğu için, hastaneyi arayıp sormak istemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkürler