Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal ve duygusal rahatsızlığı olanlar EKPSS'de hangi alanı işaretleyecek?

asigenc_61

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben kayıt yaptırmak istedim ösym bürosunda ama sorun çıktı benim %70 oranında raporum var 3 hastalığım var ama sistemde bir hastalık oluyormuş ben hangisini belirtecez raporda en yüksek olan ruhsal ve duygusal %40 ama sistemde sürekli engelli grubunda zihinsel var ben ne yapmalıyım

3 hastalıgın var ve hangısı daha fazlaysa ondan gırersın sanıom arkadasım

en çok olanı ama zihinsel yaparsak zihinselle alakalı okul bitirmişliğim yok ki vey onunla ilgili evrak istiyorlar sanırımm

Ruhsal ve Duygusal olanlar önce “
Sürekli Engel Grubu
” alanında
“Sınıflanamayan” seçeneğini
işaretleyecekler, daha sonra “
Özel D
urumlar
” alanında kendilerine uygun seçeneği
işaretleyeceklerdir.

Arkadaşlar şimdi kaydım tamamlandı anlamadığım nokta verilen çıktı da engel grubu zihinsel yazıyo biz şimdi zihinsel grubundan mı girecez

evet zihinselden girersin ama lakin fakat:) onlara zihinselşe işgili bir belge verdin mi? rapordan başka

zihinselden giremezsin benimkide ruhsal sınıflanamayan kutucugunu işaretliyeceksiniz

IQ testi veya zihinsel engeliler okulu mezunu gibi belgeler olması lazım dün arkadaşta pisikiyatri hastası önkabul belgesinde genel yazıldı ösym başvuru merkezinde zihinsel yazdılar ösym yi aradık genelden girecek dediler belge yoksa dilekçe gönderin aksi durumda gerçeğe aykırı beyan olduğu için sınavı kazansada yerleşemez dediler emeğinize yazık olmasın dikkat edin ösym dilekçe rapor ve ön kabul belgesini bize 14 marta kadar gönderin dedi

ama benim sürekli engel grubuna sınıflanrılamayan işaretlenmedi özel durumada ruhsal ve duygusal yazılması lazımdı yapmadılar süreli engel grubuna zihinsel yaptılar bende kesin sıkıntı olacak ya

Arkadaşlar benimde 3 rahatsizligim var 1,derece karaciğer rahatsizligi %15 kronik baş agrisi %10 aksiyete bozukluğu tedaviyle kismen duzelen %25 ttoplamda %42 raporum var raporda sadece kronik(süregelen) işaretli ösymde başvuru yaparken görevli engel grubunda kronik(süregeleni) işaretledi ama benim ruhsal duygusal rahatsizligimda var sorun olurmu acaba dilekçe yazmama gerek varmidir

Üst Alt