Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal ve zihinsel engelliler devlet memuru olabilir mi?

ekrem_arda_35

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba.Ben ruhsal engelliyim.Ruhsal ve zihinsel engelliler devlet memuru olamaz diye bir haber okudum.Gerçekten de böyle bir şey var mı?

valla ben ruhsalım diye globale elemelere giremedim ama memur olanı duydum memur dediysem oda hademe oldu

olur arkadaş kafanı böyle şeylerle bozma sınavda zaten ruhsal duygusal olarak şık var

Şizofreni durumunda olan bir kişi atanmıştı ama şunu söyleyebilirim rapordaki oran ile durumu çok farklıydı. bence malulen emekli olması için önce düşük oranda rapor almışlar sonra asaleti onaylanınca raporu yükseltip malulen emekli yapacaktı ailesi. böyle aileler olmaz olsun diyorum sadece.

Ben %45 zihinsel engelliyim.Bipolar bozukluğum var.%2 de sağ dirsekten.tedaviyle düzelen cinsinden.istihdam edilebilirim raporumda.muhasebe bilg. sertifikam var.tekrar halk eğitim sertifikası almam şart mı?

dünyanın en zengin ilk 10 a giren devleti ve aylık 250 tl ye ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan bizler

Zihinsel engelliyim

Acaba ekpss'ye zihinsel engelli kategorisinden mi gireceğim?

Üst Alt