Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal ve zihinsel engelliler saldırgan oluyor diyerek işe alınmadım!?

forsaken43

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
bugün işkur aracılığı ile iş görüşmesine gittim %44 oranında hafif mental ve anksiyete bozukluğu var adamın dediği Şu Ruhsal ve zihinsel olanlar saldırgan oluyor ama benim rahatsızlığım'da ve bu yaşıma kadar(27 yaşındayım) hiç bi saldırganlık da göstermedim daha önce çağrı merkezinde satış danışmanı olarak bile çalıştığımı söylememe rağmen anlatamadım Ben ne yapacağım anlamadım Raporum da ruhsal yazdığı için iş yerlerinden geri dönüş bile olmuyor nasıl bi ayrımcılık bu bana bi akıl verin lütfen

forsaken43 halt etmiş namussuz! açıkça ayrımcılık suçu işliyor. Hukuk sistemi ülkede doğru dürüst çalışmıyor. En güzeli sosyal medyada rezil etmek bunları!

hozgul

çok haklısınız yani araştırın dememe rağmen ezbere konuştular şirketin ismi ise imtilak emlak araplara ait bi kurum yani bi deneme süresi koy tam işe alınacaktım adam engelimi duyunca saldırgan oluyor falan dedi ezberden konuştu bunları şikayet etmem mümkün değil sanırım değil mi

forsaken43..hocam konu araplar ise onlar ev sahibi bizler misafiriz bu ülke de,onlar kendi adamlarını alırlar işlerine seni beni deil...kolay gelsin hocam.

deathless

iyide hocam o zaman neden işkura ilan veriyorlar engelli ilanı sadece bu şirket değil ki en az 40 tane yere başvurdum Hala bi geri dönüş yok görüşme olarak da demek ki Ruhsal ve zihinsel engelliler alınmıyor işe böyle ön yargılı şeyler olabilir mi nereye şikayet edebiliriz ?

kaldıki bende öyle bi sorunda yok adam öyle diyince şaşırıp kaldım resmen

forsaken43..hocam mantık şu, torpille değil de liyakat ile işlerin döndüğünü bir şekilde anlatmaya çalışıyorlar rekabet kurumlarına böyle ilanlarla,ama işin rengi öyle değil sadece bu ilanlar gösterge niteliğinde,yanlış anlama ben de zamanında çok holding bankaya iş müracatlarına giderdim bana söylenen''hocam boşuna form bile doldurma hasır altı olur kimse bakmaz bile''..peki dedim neden ilan veriliyor alsınlar o zaman kendi adamlarını milleti neden heveslendiriyor...''zaten kendi adamlarını alıyorlar abi''cevabını aldım kapıdaki güvenliklerden....inanıp inanmamak sana kalmış tabii ki kolay gelsin..

Bende zihinsel rapor var 38 yere iş basvurusuna gıttım benıde almıyorlar cebımde param kalmadı gelırım yok napıcam iş bulun bana denızlıden iş bulur musunuz benıde almıyorlar işe benı gorunce gerı cekılıyor mıllet napıcm bılmıyorum 3seneden berı ıssızım yardım edın

Slynmaster

var hocam başvurduğum 50 tane yerden sadece 2 tane dönüş oldu bi yarın gidicem bide geçen gün gittim Adam ruhsal ve zihinsel raporu olanlar Saldırgan oluyor dedi yani ne yapmamız lazım illa yaşamayalım mı yani hiç mi bi yolu yok bunun şikayet açısından çalışamayacakmıyız anlamadım gitti kendilerinin de elbet bir gün başlarına gelir o zaman anlarlar

Üst Alt