Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rusal Duygusal engelliyim. Öğretmen atamalarında bir sorun yaratır mı?

mehmet2254

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Akadaşlar ruhsal duygusal engelliyim öğretmen atamalarında bir sorun yaratır mı?bilgisi olan veya daha önce ataması olmuş arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Atanırmısın atanmazmısın bilmem ama. Eğer atanırsan ve öğrenci döversen senin memurluğunu yakarlar haberin olsun.

csharpci;

ne saniyorsun anlamadik yani cinayet isleyenler cocuklara tecavuz eden unutmaki sizofren deil en az senin kadar saglikli gecinen insanlar dolaysiyla hapse tikiliyor...coucuk dovecegini nerden cikardin hangi kafadasin sen ya anlat bi... suizan in yani bu kotu niyetli dusuncen sana ddoner ve sana boyle abuk subuk sorulari sana sordurur yuce yaradan

Benim kisi uyarı kardeşim isteyen kötü isteyen iyi niyet der. Ama unutmaki tecavüz ve cinayet ile öğrenci tokatlama arasında dağlar kadar fark vardır. Bizim öğrenciliğimizde her öğretmen öğrenciye tokat atardı hemen hemen. Ama günümüzde öğrenciye tokat atanlar mesleklerinden oluyor yerine göre. Yerine göre sürgün ediliyorlar. Senin bunlardan haberin var mı ? Senin ruhsal olduğun konuşmalarından anlaşılıyor kusura bakma da. Allah sana akıl fikir versin. Şifa versin.

doktora baglı ..ben engelli giriş yapacam dedim o da dediki ben sana saglam yazıyorum dedi iyi dediK.bende saglam atandım ne yapalım .merak etme saglam verirler ..psikiyatride benim adımı sordu emelket nere falan dedi ben de cevap verdim ..bir iki günlük soru sordum esprili oldugum için doktor devam et dedi..yürü başka bölüme ...güler yüzlü olun...:D

Arkadaşım neden çocuk dövelim biz duygusal engelliler genelde sakin içine kapanık kişleriz öyle dediğin gibi adam dövebilseydik böyle ruhsal engelli olmazdık,bazı insanlar duygusal engellilere önyargılı yaklaşıyor bereket devlet o şekilde davranmıyor.

Hmm sadece sağlıklı öğretmenler çocuk dövebilir anlaşılan :) yahu sağlıklı sağlıksız her öğretmene söylenmiş kabul et bu sözü. Öğrenci tokatlamak bizim zamanızdaydı. şimdi tokatlayanın vay haline.

Ya konu nerden nereye gitti adam atanirmiyim diye sordu biride kalkmış çocuk dövme diyor... kardeşim ben bipolar bozukluktan% 40 RAPORUM var bende öğretmenlik bekliyorum ve hiçbir sıkıntı olmaz

Biri diye kime hitap ediyorsun sen ? Üslubunu düzeltirmisin ? Öğrencileri dövmeyin de her öğretmene söylerler ilk atandığı sıralarda!

Ya arkadaşım lafın gelişi öle soyledim incindiysen kusura bakma

sen once uzlubunu duzelt bence...atlama sorulara sana soru soran yok deneyimli kisilere soru soruluyor yada destekci araniyor....kostek olmazsan sevinirim ben biraz aktifimdir o cok icine kapanik olabilir soyledigin bu on yargili sacma sapan sorular yzuunden kisiyi hasta edebilirsin vebale giriyorsun haberin yok vay halina..aklim fikrim yerinde benim. benim kadar yetenekli akli fikrinde akedemeli biri ol sana yeter omur boyu

bana mı dediniz hanımefendi ? Galiba bana dediniz. Madem benim uslubumu beğenmiyorsun niye benimle muhattap oluyorsun. Bir yürüyüp gidermisiniz lütfen...

siz satasiyorsunuz bilmedigin bi konuda sus..sukut altindir.....ben biliyorum ki konusuyorum...muhataba almak deil bu kreclenmis on yargili beyinlere cevaptir..senin gibi onlarcasi var..ve ...bi insanin ne acilarla ne buyuk kederle bogusup sizofrenik bi rahatsizlik hastalaiga yakalanmis olamasi onemli deildir ama onemli olan oyle olamasidir orenegin sizofreni dir sizoaffektiftir yada bipolardir...etikete bakar insanlar...yasanmislikla cileler o nokytaya getiren durum hic goz alinmiyor nedense...suan bu kardesim dala tutunmak istiyor...sense cocuk doversen isinin kotu olacagini soyluyorsun...hastalandigim ufak yigenim vardi 7 yasinda ve paronoyag yasiyordum gozune bisey cikmisti ben gozlerini kaybedecek diye agliyordum ve kendi iki gozumude vermeyi dusunuyordum..ustelik hastaligin en alevli doneminde bunu dusunuyordum...suan tabiki eser yok hastaligimdan ...sizce boyle dusunen biri cocuk dover mi

Her öğretmen bir öğrencisini dövebilir. :) Her şizofreni hastası belki öğretmenlik yapamaz ama. Öyle şizofreni hastaları vardır ki öğretmenlerin %90 ından daha iyi öğretmenlk de yapabilir. Emekli olana kadar bir tek öğrencisine bile tokat atmayabilir. Ama normal sağlıklı bir öğretmen vardır ilk dersinde bir öğrencisine bir sebepten ötürü sinirlenip dayanamayıp tokat atabilir. Ben ce algılamanızı iyi düşüncelere odaklamalısınız. Yanlış anladınız sanırım beni. Size başarılı atamalar Atama sonrasında da meslek hayatınızda başarılar dilerim. Sağlıcakla...

Üst Alt