Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rüşvetin adı: Özel muayene

reco61

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
1-2 ay önce birine kan vermek amacıyla hastaneye gittim hematoklit değerim düşük olduğu için benden kan almadılar bir doktora görünmemi sölediler. O dönem final dönemi olduğu için gitmedim 2. dönem başında hemen üni hastanesine gitim uzun uğraşlardan sonra sıra aldım oda randevülü arkadaş sayesinde:). Bir hafta sonra sıra geldi doktorun yanına gittim.... hemen kan ve idrar tahlili istedi, gittim kan aldırdım tahlil verdim sonuçları için öğleye kadar bekledim, övle arasından sonra tahlil sonuçlarıyla doktorun yanına gittim..... senden ek tahlil isteyecez dedi, git şu kanıda ver.....
gittim öğleden sonra paralı oluyormuş tahliller, yarın gel dedi tamm dedim yarın geldim tahlili verdim sonuçları alır alamaz doktorun yanına...... sende demir eksikliği var ''talasemi'' olabilir:eek: dedi git bu kan tahlillerinede yaptır fakat bunların biri geç çıkar 10 gün felan sürer 2.si hemen çıkar onu bana getir söledi.. öğleden sonra olduğu için tekrar yarına kaldım :rolleyes:. yarın tahlilleri verdim sonuçları alır almaz doktorun yanına... doktor sen burda kal ben bir hocaya danışıp geleyim dedi :eek: meğersem Prof.dok. gözükmek özel ücret gerektiriyormuş asistan hekimler size bakıyor sorun varsa onlarla konuşuyor......
Neyse gitti geldi sende talasemi olamaz dedi b12 vitamini eksikliği var perkinsiyöz anemi olabilir...... Git gaita muayenesi ver gaitada kan olabilir dedi..... Gene yarına kaldım gittim sabah erkenden onuda verdim...... sonuçları alır almaz doktorun yanındayim. Senin bağırsaklarında emilim bozukluğu var sana kolonoaskopi ve gastreoskopi yapacağız dedi bir de tümör de olabilir sende dedi :( elime 2 kağıt verdi o polikiliniğe gönderdi....
birinide gene kan vermeye (zaten anemiliyim kaçıncı kan verişim:)) gönderdi . diğer kağıtla ilgili polikliniğe gittim bana 3-4 marta gün verebileceğini söledi:eek: özel gelirsen yarın olur :rolleyes:..... 3-4 marta gün aldım bakalım bu sefer ne çıkacak çok merak ediyorum (çünkü ben sapa sağlam olduğuıma inanıyorum)

yoksa doktor rüşvet istiyor da ben mi anlamaıyorum bilmiyorum:)..
Yaşasın sağlık sistemimiz paran varsa ne işliyor:)

üniv. hastanesine elini veren kolunu kurtaramaz.yapılacak olan gastroskopi ve kolonaskopide allah yardımcın olsun. acil şifalar

universite hastanelerine bi dustunmuydu isin hic bitmez abonesinizdir artik
olmayan hastaliklarida varmis gibi korku yasarsiniz
tahlillerden gina gelirsiniz
isinizi hemen bitirmek isterseniz ozel ogretim uyesi farki 200 lirayi yatiricaksiniz eger ameliyat olucaksaniz 2000 lira gibi basit olanlar icin
sanki ozel ogretim uyesimi yapiyo asistanlarin kobayisiniz bide makale cikarirsa iste odur sayin ozel ogretim uyesinin isi
en iyisi universite hastanelerine bulasmamak

siz anlatırken ben yoruldum inanın recai bey :) çok iyi bilirim üniverste hastanelerini ne yazıkki insanı oldukça fazla uğraştırıyorlar ama şuda bir gerçekki doğru ellerdede oluyorsunuz.üniversite hastanelerinde prof. ve döçentlerin özel odaları oluyor ücretli muayne ediyorlar ve yine özel kan alma yerleride mevcut oluyor. ne yazıkki paran varsa işini çok daha çabul görebiliyorsun fakat poliklinikdede gereken hizmeti alıyorsunuz sadece biraz daha uzun bekleyerek. geçmiş olsun allah sabırlar versin diyorum

bizim gibi insanlar prim verirse olacagı bu.rahmetli özal benim memurum işini bilir dedi gitti ya!

Üst Alt