Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saat 4'de psikoterapim var. Ama o saatlerde ben stresli olurum. Ne yapayım?
Psikoz tedavisi görüyorum yarın psikoterapi ye başlayacağım ama terapi öğleden sonra 4 de ve ben o saatlerde biraz sıkıntı yaparım bunu nasıl atlatırım?
doktorun son randevusu o saate denk gelebilir. Bence ilk randevuda sabret, sakin olmaya çalış ama sonra bu kaygını belirtip randevunu daha geç bir saate iste.
İlk defa terapi alacaksan..terapi saatinde stresli olman bu durumla baş edebilmen için faydalı aslında.
Psikoterapi.
Akıl sağlığı veya ruhsal sorunları tedavi etmek için bir psikiyatrist veya psikolog ile konuşarak gerçekleştirilen terapi yöntemlerini ifade eden genel bir terimdir.
Psikoterapi sürecinde hasta durumu, ruh hali, duyguları, düşünceleri ve davranışları hakkında bir şeyler öğrenir.
Hastalığı ile baş edebilmesi için ilaç tedavisi yanında verilen çok faydalı bir hizmettir.
2008 idi sanırım Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıklarında psikiyatri beni nevroz bölümüne göndermişti. Nevroz bölümüne 3 ay gittim. . Ben ne psikoterapi gördüm ne başka birşey. İlaç yaz yolla. Doktora söyledim bu nasıl psikoterapi.? Dedi benden tavsiye özele git burada böyle . Ula herkes yolunu bulmuş.