Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sabahları iş yerinde çok sert oluyorum bunun nedeni nedir?

Sakar_Şakir_60

Aktif Üye
Konular
750
Reaksiyonlar
761
Sabahları iş yerinde çok sert oluyorum bunun nedeni nedir?

Kullandığım ilaçlardanmı kaynaklanmaktadır?

Herkesin bir eşref saati vardır birde eşşek saati vardır. Sen kendini biliyorsun, bu saatlerde kimseyle sorun yaşamamak için kişilerle daha az samimi olabilirsin.

Kan şekerinden falan mı acaba? Aç mı gidiyorsun iş yerine? :) Ya da uykunu mu alamıyorsun? Erken uyanmakla ilgili bir sorunun mu var?
:)

Akşam eve dönünce pijama terlik televizyon yapıyorsun, keyifleniyorsun ama sabah işe gitmek moralini bozuyor, iş yerindekilere çatıyorsun. Böyle olabilir mi? :) Bende senaryo çok, sabaha kadar uydururum. :D

@Sakar_Şakir_60, evet stres olabilir. Belki artık işinizden sıkılmış bunalmış olabilirsiniz. Ya da süreğen, hep aynı, rutin bir yaşam da olabilir. Ben de de durum aynı. Bende uyku hapını erken içiyorum artık, sabahları yürüyüşe çıkıyorum. Spor salonuna yazıldım. Artık daha iyiyim. Kötü oluyormuyum evet oluyorum. Bende jinekomasti var. Spor salonunda soyununca herkes mememe bakıyor ve hiç soyunmak istemiyorum ama mecbur sıkılmadan yapıyorum. Hedefim 10 kg vermek.

@Sakar_Şakir_60, Abi birini döveceksen birlikte yakalım sicili.Planlı programlı yapıp ilk beş sene ölmezsek bir yere gelebiliriz...

Emeklilik neredeyse dolmuştur sizin.Düzgün gelirli biri ile evlenip işi bırakırsınız.Yapacaklarınız var mı bilmiyorum ama denk biri bulunur.Düzen kurulur.

bence herkesten ve herşeyden bıktığınız için olabilir artık kurtulmak istiyorsunuzdur bazı şeylerden ama kurtulamadığınız içinde sert oluyorsunuzdur, bende dışarı çıktığım zaman çok sinirleniyorum insanlara saldıracakmış gibi oluyorum, heralde onlar gibi olamadığım için

Kardeş bende sabahları agresif oluyorum. Daha uyanmandan ayılmadan herkese günaydın demek zorundayız. Bazı günaydınlar içi boş. Hiç iletişim kurmuyoruz ama sabahları bana öyle bir günaydın diyorlar valla sanki kaç yıllık dostuz. Sabah sabah biri benimle konuşunca sinir oluyorum. kulaklar az duyuyor tam ayılmadan biri iletişim kurmak zor benim için. Bir de ben teması hiç sevmiyorum.

Bulunduğunuz ilin halk eğitim mekezlerine gidip bir faaliyete kaydolabilirsiniz. Zamanım olmadığı için ben bağlama kursunu yarıda bırakmıştım.

Musluğu açmakta ne var ki ? Senin hastalığını bilmiyorum ben nasıl bir şey. Benim kulaklarımda sorun var. o yüzden bir şey diyemiyecem.

@Ahmet T, ben remisyon falan bilmiyorum. Bilseydim söylerdimdi. Bende şizofreni den daha çok Atipik otizm den de kaynaklanıyor olabilir.
AKLIMA BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR.

Üst Alt