Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sabahları pek sevmem.. [O an]

fatıh aslan1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Nasıl oldu da bu hale geldiğimi ne ben ne de doktorlar bulamadı.
sene 1998 akşam ayaklarım aşırı dercede karıncalanma hissettim ve de yorgunluk. sabah kalktığımda iki bacağımda kitlenmişti. tarifi yapılamaz

Gecmis olsun arkadasim.

Geçmiş olsun arkadaşım...

yarına cıkacamız mechul. kader.. gecmış olsun...

Allah sabır versin ve geçmiş olsun...

büyük geçmişler olsun. hikayeyi biraz daha açarsan makbule geçeriz..

teşekkürler...

yaşamış olduğun olay çok acı ama arkadaşım herşeye rağmen her yeni güne nefretle kinle değil umutla kalk.

çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Allah sabırlar versin.

Geçmiş olsun arkadaşım. Ben de sabahları sevmiyorum. Bir işe yaramadığımı düşünüyorum. Güne istediğim gibi başlıyamıyorum. İnşaAllah bir sabah uyandığımızda bütün dertlerimizden kurtulmuş olarak uyanırız. Kimbilir belki de ölmüş oluruz.

ölüm hiç bişeye çare değil karamsar olma arkadaşım. sizede geçmiş olsun insan hayatı bir gece ve bir sabah ile bu kadar kolay değişebiliyor işte anlamıyorsun bile ne olduğunu Allah sabır versin..

Geçmiş olsun. Malesef sağlığımızın bir garantisi yok. Kimin ne zaman ne olacağını ancak Allah bilir. Yinede hayat herşeye rağmen yaşamaya değer. Umarım bundan sonraki hayatınızda herşey gönlünüzce olur.

merhaba

fatihcim geçmiş olsun. herhangi bir teşhis konulmadı mı hastalığına?

Merhaba arkadaşlar uzun birsüredir sizlerden ayrıkaldım. hayatdan kopmuşdum biraz kendime gelmem zaman aldı hastalığı kabullenmek zor oldu bana spastisite tanısı konuldu şuan onunla mutlu bir hayat yaşamaya çalışıyorum.

SEVGİLİ DOSTUM,
Bir kardeşimizde yeni evlnmişti sabah kalktıında ayakları tutulmuş ayakkabsını giyememişti, sonra örendikki çocuk felci imiş ..bu hastalıkların nerede nezaman insanı yaklayacağı bilinmez, KADER de varsa mutlaka yaşanacak bir süreç, burada dikkat edilmsi gereke şey şu olsa gerek;'Sen şu bedeb deilsin,şuur-bilinç varlıksın, yarın ölünce bedenin toprak olup geldii yeredönecek sen ise aynene yaşamaya devam edeceksin..." bu gerçeği anlarsak bedenini bir kaporto hükmnde olduğunu anlarsak, yaşam daha kolay ve güzel olacaktır inşallah..Tabi bu gerçeği yalnız bizim anlamamız yetmez çevremizdeki dostlarıda anlaması gerekir..Allah bu gerçği her kuluna er geç idrak ettirecektir mutlaka...

Üst Alt