Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Saç ekimi yaptıran var mı?

Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba herkese,
Son günlerde saç ekimi için araştırmalar yapıyorum ama deneyim kazanmış olanlardan fikir alışverişi yapmak istiyorum.
Saç ektirenlere sorum şu ekim merkezi seçerken nelere dikkat ettiniz ve süreç nasıl ilerliyor?

Aşağıda adresini verdiğim sitede saç ekimi yaptırıp deneyimlerini paylaşan üyeler var. Oradan daha detaylı bilgi edinebilirsin.

Saçımındoktoru

Enes Gntrkn

BEn yaptırdım . Bursada Murat KÜÇÜKTAş . dermatoloji doktoru . Çok ağrılı sancılı bir işlem 3360 kök ektiler 9 saate yakın sürdü . sigara içmiyosan sacların %90-95 i cıkıyor . Ben cok memnunum .. öyle 5000 kok bir kerede ekıyoruz dıyenlere inanmayın max 3500 kok

Enes Gntrkn

Merhaba,
Bende saç ektirenlerdenim.Bilindiği gibi saç ekimden kasıt sağlıklı köklerin açık bölgelere transferi olduğu için alınacak kökler ne kadar kalın,ve sağlıklı ise açıklığı kapatma o derece artıyor.Tabi bununla beraber işlemi yapan ekip,sizin vücudunuzun ekime vereceği tepkilerle de bu başarılı ekimin yüzdeleri artıyor.. Ben izmir'de yaptırdım ön bölge tepe ve arkaya kadar nerdeyse tamamını kaybetmiştim saçlarımın ve geri kalanlarda ince telliydi ona rağmen fena olmadı 2 güne böldüler 1.gün önleri 2.gün tepe ve arkaları toplamda 5 bine yakın ekim oldu.1-2 yıl sonrada isteğe bağlı rütuş vardı ben o hakkımı da kullandım sakaldan çene altı dediğimiz yerlerden 1000 e yakın alınıp yapıldı.. Önemli olan köklerin alındığı yerleri çok hırpalamadan dengeli bir alım ve ön çizgi ve ekimde doğallığı kaybetmeme..Çok iyi araştırın ekim yapan yerlerin önceki calışmalarını yerinde gerekirse canlı görmeye calışın..Zor bir süreç ekimden sonraki ilk 2-3 gün hafif,orta düzeyde ağrı olabilir ama sonrasında giderek toparlar..Hayırlı olsun şimdiden

cun0nline

Benim sakal bölgesi gür, kalın ve çok sert onlar saça ekiliyor mu? Bir kaç yer buldum biraz tuzlular en iyisi ise yapacak bişey yok.

cardinals

Yararlı oldu teşekkür ederim.

Merhaba, 2022 nin Şubat ayında ektirdim 4200 greft ektiler işlem 9 saat sürdü ense bölgesinden alındı ekilen köklerin tamamı, anestezi sırasında bir acı çektim ama güzel bir acıydı gözümden yaş geldi diyebilirim :) sonrası ve iyileşme sürecinde hiç bir ağrı acı sancı çekmedim günde 1,5 paket sigara kullanan biriyim gayette güzel sonuç aldım beklentimin çok çok üzerindeydi ve hatta şakak bölgeme bile ekim yaptılar İstanbul/Şişli'de bulunan Adem&Havva kliniğini önerebilirim sizlere de
Not: Garanti belgesi de veriyorlar

Enes Gntrkn

evet sakal bölgesi de ekimde kullanılabiliyor bende 3.rutuş dedikleri seansta kullanıldı...Tabi oradaki kıl kökleri saça göre farklılık gösterdiğinden ilk etapta öncelik saçtan almak...

Üst Alt