Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Saç yağlanmasına karşı cildiye uzmanının yazdığı şampuan nedir?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
207
Reaksiyonlar
171
Benim kullandığım ilaç sebebi ile kafa derimde sivilcelenme oluyor. Eskiden cildiye uzmanına bir şampuan yazdırmıştım. İçi kırmızı renkteydi. Bu şampuanı tekrar yazdiracagim ama adını hatırlayamıyorum. Bilen varsa yazabilir mi?

@dreamfail saçınız yaglı ise cildinizde yaglıdır yada sadece saçlarınız yaglı ise sırf onun için ilaç kullanmanızı tavsiye etmem. Bir dönem yaglı saçlarım için dermotolojiye gittim, saçtaki yagı azaltmak için ilaç verdi. Saç derime zarar verdi saçlarım döküldü. Saç derisi yanmıştı. Pişmanım yediklerinize dikkat edin. Saçlarinıza çok dokunmayın. İlaç kaynaklı ise gün aşırı yıkayın.

@CORTU, teşekkür ederim. Cildim yağlı, hergün yıkanıyorum ve cilt bakımını yapıyorum. Bu sayede sorun yaşamıyorum fakat kullanmış olduğum rexapin 10mg antipsikotik ilaç kafa derimde sivilce yapıyor. İlacı 20mg ve 15mg kullanırken sorun olmuyor ama 10mg a düşünce kafa derisinde sivilce yapıyor. Bu yüzden sormuştum.

@dreamfail saçı hergün yıkamakta saçın yaglanmasını artırıyor. İlacı doktorunuza sorun , bir çözüm bulacaktır geçmiş olsun

Bitkisel bazlı şampuanları kullanın, krem etkili şampuanlar zararlı, Yağlı saçlara uygun şampuan kullanın düzenli oalrak sorunuz çözülür.

@Ahmet T,
Yağlı saça karşı kepeğe karşı şampuan kullanılmaz. İkisininde yeri ayrı.

Üst Alt