Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sadece raporla ehliyeti değiştirebiliyor muyuz?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Trafik Tescil aradım hastane raporuyla gel b sınıfı ehliyetini h sınıfına çeviriyoruz başka hiç bişeye gerek yok dediler..Bu şekilde ehliyet değişen varmi..h ehliyetiyle ÖTV indirimli araç alabilirmiyim..

il sağlıktan alınan kodlu raporla ehlıyet alabılırsınız
hastaneden alınan sağlık kurulu raporunla bılmıyorum her h sınıfı ehlıyetı olan yanı b engellı ehlıyetı alan alamaz

sonbahar.44
Aile hekimine gidip sevk alıyorsun ordan uzman doktor rapor yazıyor onunla il sağlık müdürlüğüne başvuruyorsun ordan aldığın kodlu raporla değiştiriyorsun

Çok sağolun arkadaşlar,B ehliyetimi engelli ehliyetine çevirince artılarım eskilerim ne olur,deneyimi olanlar yardimci olabilir mi..

sonbahar.44

engellıye cevırebılırsen ÖTV siz arac alırsın , ÖTV ce MTV den muaf olursun.özel donanım ya da otomatık engel dıurumuna göre o kodlardan baska arac kullanamazsın. Arac kullanman kısıtlanır.

Peki ben adıma otomatik vites araç alsam h ehliyetiyle ÖTV indirimli bu aracı eşim kullanabilir mi

sonbahar.44

Otomatik vitesli aracı -istisnasız- herkes kullanabilir. Özel donanım bulunduğunda da TSE'den belge almak kaydıyla 3. derece yakınlar kullanabilir

Üst Alt