Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şafak Pavey CNN TÜRK'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alanya

Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
0
İzleyelim arkadaşlar bakalım ne diyor.

izleyecek en son insan ..hele bu saatte ..zira insafımın ve sabrımın son noktasındayım

şafak pavey

arkadaşlar isterr inanın ister inanmayın geçenleerde il başkanlığımıza chp eskişehir mil.vek. cühey batum geldi ayak üstü 10 dk. konuştuk konu cumhurbaşkanlığına geldi chp iki aday göstercekmiş biri kadın biri erkek kadın aday şafak hanım olabilirmiş.

sühey batum

Şafak Pavey hanımı ÖMSS süresi içerisinde hiç ama hiç göremedim şahsen. En çok da Şafak hanıma güveniyordum. Hayalkırıklığı oldu benim için.

aynen ömss sürecinde neden görmedik acaba

Yuh bu kadarda sallanmazki :)

Bende bir sakat olarak sakat cumhurbaşkanı istemiyorum. Ne münasebet sakat cumhurbaşkanı yav.

Abartmanın bir anlamı yok.

engelli milet vekillerinin hangi partiden olursa olsun daha fazla varlığını göstermeleri gerekiyor...

ben şafak hanımın cumhurbaşkanı olmasını desdekliyorum

destekliyorum

benim anlayamadığım o kadını hangi sıfatla Cumhurbaşkanı seçeceksiniz merak ediyorum ?

Aday olsa ne olur olmasa ne olur cumhurbaşkanı daha seçim olmadan belli

Bu Şafak Pavey düşmanlığı neden, Biz engelliler acaba neyin peşindeyiz..

Şafak Hanım sonradan sakat oldu ya...Belki arkadaşlar sakatlık hiyararşisinin altında olduğunu düşünüyorlardır.

benim anlayamadığım o kadını hangi sıfatla Cumhurbaşkanı seçeceksiniz merak ediyorum ?

- Londra Westminster Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirdi ve hemen ardından London School of Economics’de yüksek lisansını tamamladı. Akademik uzmanlığı olan Milliyetcilik ve azınlık hakları üstüne hazırladığı “İslam Ülkelerinde Gayrimüslim Vatandaşların Mülkiyet Hakları” büyük beğeni topladı ve itibarlı uluslararası yayınlarda yer aldı.

-Nobel Barış Ödülü sahibi Dr Şirin Ebadi ile hazırladığı, Norveç Dış İlişkiler Bakanlığı himayesinde “İran’daki Mülteci Hakları” üzerine hukuk kitabınında olduğu üç uluslararası yayının editörlüğünü üstlendi. Yine bu süreçte, insan hakları konusundaki belgesel çalışmalarında yer aldı. 2003 yılında BM Mülteciler yüksek Komiserliği bünyesinde göreve başladı. BM’nin, engelli olmanın saha çalışmasında engel olmayacağını ispatlayan zorlu görevlerini üstlendi.

-2003 ve 2010 yilları arasında Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği için Cezayir, Sahra, Mısır, Yemen, Lübnan, Suriye ve Irak’ ta insani yardım görevlisi olarak, İran ve Afganistan da sözcü oldu..

-Cenevre genel merkezinde global halkla ilişkiler ve stratejik iletişim projelerinin yöneticisi olarak,Washington’da Ted Kennedy Nansen Mülteci Ödülü Komitesinin Koordinatorü olarak,
Macaristan’da Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Orta Avrupa üst düzey sözcüsü olarak,
2010 ve 2011 yılları arasında Cenevre’de Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiserliği sekreteri olarak görev yaptı.

-Ana dili Türkçe`nin yanı sıra İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca konuşmaktadır. Temel seviyede Arapça ve Farsça dillerine hakimdir. Akıcı olarak uluslararası işaret dili konuşabilmektedir.

Başka ne tür bir "sıfat" arıyorsunuz sayın vuralh veya kriterleriniz nedir ?????????

askin_keskin;
sence bunlar yeterlimi :)..demedi demeyin bu ülkede sol kesimden ne başbakan ne de cumhurbaşkanı unutun :)

Bunun siyasi görüşle onla bunla ne alakası var. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkalığını bir özürlünün, engellinin veya sakatın yapması düşünülemez. Böyle saçma sapan şeymi olur. O zaman başbakanlığıda otist bi vatan evladı yapsın.

golden_heart;

aynen kardeşim katılıyorum sana zaten bu memleketi bitirmiş bu sol vampirleri

sorun engelı degıl. o mevkıye bılgı olarak yeterlımıdır tartısılması gereken

Çok büyük hayallerim vardı Şafak Pavey milletvekili seçildiğinde. Mutlaka haklarımız sorunlarımız için uşraşacak bizleri anlayacak bizler için uğraşacaktır diyordum. Hem engelliydi hem kadındı ve ben sadece bu iki nedenden ötürü bile çok ümitlenmiştim çok bel bağlamıştım kendisine.

Fakaaaat gelin görünki büyük bir hayalkırıklığı yaşadım zamanla. Tek yaptığı malesef show yapmak oldu. Kendini sadece kendini ön plana çıkarıp engellilerin bütün sorununun işyerlerinde pantolon giyememek mi olduğunu sandı acaba. Bütün yaptığı protezini göstere göstere etek giymek oldu sadece çünkü.

Oysa ben sandım ki elimizden alınan protez ortez haklarımız için uğraşacak.

Oysa ben sandım ki mimari engellerimizi düzeltmek için uğraşacak.

Oysa ben sandım ki yurt dışından getirdiğimiz 5 sene sonra vergi vermeden sattığımız araçlarımızı tekrar 5 senede satabilmemiz için uğraşacak. (Biliyorsunuz bunuda aldılar elimizden)

Oysa ben sandımki engellilerin işe yerleştirilmesi okutulması eğitim görmesi için uğraşacak.

Nerdeeeee. Şafak hanıma göre engellilerin tek sorunu işyerlerinde pantolon giyememek. Bunuda protezlerimizi ortezlerimizi etek altından göstere göstere halledebilirmişiz zaten.

şafak hanım göreve başladığı zaman özel televizyon kanalında , engelli vatandaşlar hakkında yapılan olumsuzlukları anlatınca çok ümitlenmiştim. kendisinin bizleri daha iyi anlayacağını düşünmüştüm.

arkadaşlarımız engelli insanların yaşadığı sorunların ve yasada bizlere yapılan haksızlığı T.B.M.M ' ye taşımak için birlik olmaktan bahsederiz .... yani hakkımızı almak için büyük çabalar sarfederiz. ama çoğu zaman nafile... ŞAFAK HANIM zaten bilinen eksiklikleri biliyor ve ta yolun başında bunları söyledi.

GÖRÜYORUM Kİ GELİNEN BU NOKTADA ŞAFAK HANIMDAN ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN KAYDA DEĞER BİR ÇALIŞMA GÖRÜLMEMİŞTİR.....

Şafak hanım tek başına Engellilerin sözcüsü olamaz. Kaldı ki muhalefet önerir iktidar yapar. Meclis istatistiklerinden araştırmak lazım kaç tane kanun teklifi verilmiş? kim vermiş? kaç tanesi kabul edilmiş? Engelli olupta lise bile bitiremeyen birilerinin Şafak Pavey'i böyle küçültecek yorumlar yapması çok tuhaf. Birde Engelli birinin akademik ve siyasi kariyerinin sınırı olduğunu öğrendim sizlerden ;) Bana öyle geliyor ki konu Şafak Hanım'ın Cumhurbaşkanlığı değil, hangi partiden olduğu. Yoksa Şafak Hanımı bu kadar itibarsızlaştırmaya çalışmazdı kimse.:rolleyes:

tılafsınlı ;

o koyunda olmasa ne derdiniz..Allah iyiki yaratmış :)

deryaaslantürk;

arkadaşa bir kulak verin yukarda neler yazmış

yapmayın arkadaşlar barak obamanın eşinden ödül almayagittiya demekki kendince bir şeyler yapıyo bizim için değil

askin_keskin;
sence bunlar yeterlimi :)..demedi demeyin bu ülkede sol kesimden ne başbakan ne de cumhurbaşkanı unutun :)

Konumuz siyasi rejimler mi ? veya kişinin siyasi görüşü mü ?

O zaman sol kültürü benimseyip bir yerlere gelmeye çalışan vatandaşlarımız "unutsun" bazı şeyleri..Niye ?? Farklı şeyler mi oluyor da haberimiz olmuyor ?

Yorumunuzda diğerini ötekileştirdiğinizi umarım farketmişsinizdir..Biraz daha özen gösterin yazdığınız yorumlara

Şafak Pavey aldığı eğitimle gelmiş geçmiş cumhurbaşkanlarından ve politikacılardan kat be kat fazla bilgi ve donanıma sahiptir. Biz yıllardır çok yürüyen başbakanlar ve cumhurbaşkanları gördük.İşleri ayaklar ve eller mi yapacak; yoksa beyinler ve fikirler mi? Şafak Paveye keşke aday olsa keşke halk desteğini alabilse. İnanıyorum ki Atatürk kadar başarılı olur.

Ben bildiğimi inandığımı yazar çizer dile getiririm.
Lise mezunuyum. ODTÜ de Bilgisayar İşletmeni olarak çalışıyorum. Bazıları gibi kimliğimi saklayarak atan tutan kişilerden asla olmadım olmam. Parti tutmam. Hele hele futbol takımı tutar gibi parti asla tutmam. Bir sene oy verdiğim parti eğer ertesi seçime kadar düşündüğüm gibi verimli çalışmazsa oy da vermem savunmasını yapmaya da girişmem. Hiç bir partide babam anam çalışmıyor ki çalışsada kendi kişisel çıkarlarım için ne memleketimi satarım ne kişiliğimi.

Şafak Pavey'in ne mezunu olduğu nerde master yada doktora yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor. Ben kendisinin engelliler için yeterli çalışmadığını düşünüyorum bunu heryerde yazar çizer dile getiririm. Benim için önemli olan da bu. madem engellileri temsilen milletvekili oldu o zaman engellilerin sorunları için uğraşacak. Benim için ötesi yok.

şafak paveyin hayat hikayesi beni çok etkilemişti seçimden önce ama onun da lokman ayvadan kalır yanı yokmuş hakkımızı savunur sanıyodum ama nerde................

bende yazayım dedimm ben o kadının yüzünde ışık güremiyorum siyaseten vekil yapılmış varlıklı birisne benziyor ondan heyır beklemek hayel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt