Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şafak pavey Kanal D Abbas Güçlü programında

Bio

Aktif Üye
Konular
42
Reaksiyonlar
14
Soru soracaksanız arkadaşlar 0312 234 1212

Bio izliyoruzda hani bir tek kelime daha yok o kadar e mail attım hani gellilere karşı tutum şudur engelliler engell adına tek kelime geçmiyor bir insan üstelik muhalif bir milletvekili ya kardeşim insan derki ey halk durum şudur bilginiz olsun hani nerde şafak hanımı başından indirmeyenlere ders olsun
Şu yazdığın telide deneyelim bvakalım.

Şu dakika2.30 içersinde çok doğru şeyler sölyemeye başladı harika diyorum ayrıca tel sürekli meşgul.

şafak samimiyetini kaybetti artık.. başka işler peşinde koşuyor.. bazı şeylere yönelik yaptığı o edebi konuşmaları bizler adına meclis arenasında dillendirmiyor. hatta bence bu programda da konu bizlerin durumundan çok başka konularda (ceviz kabuğunu doldurmayacak) konuşulcak..

:) bu yorumu yapıyorsun golden de , senin düşünceleri ters konuşma yaptığı için olmasın , daha ne konuşacak kadın

Engelliler ile ilgili açıklamasını dinledim... Telefon mail tweetle bende ulaşamadım bu biraz programın yoğunluğundan kaynaklı oluyor. gerekli açıklamayı aldım engelliler hakkında kendi payıma Sağolsun ama daha çok aktif olan kişinin Ruhsar demirel olduğunu gördüm...

şafak hn tam bi fiyasko ne iş yapar kimer hizmet eder yazıklar olsun oy ver rezil ol

birtan07;
benim düşüncelere ters konuşmasından dolayı sevmemem ayrı bi olay..ama ben engelliler ile ilgili işlerde ve çıkarlarda siyaset yapacak kadar duyarsız değilim.."daha ne konuşacak kadın" demişsin..doğru ya bu bir ölçüt değilmi..bir miktar var ortada bu da yeter.. hakkaten bizim haklarımızı savunsuz,pantolona,başörtüsüne kafayı takmasın sizden çok ben zikrederim onun adını.ha bu zikretmeye göre de değişir..öyle ki şuanda zikrediyoruz.. ama nasıl ?

daha ne desin şafak paver ey kafasını kuma sıknuş insanlar

ENGELLİLERE VERİLEN HAKLAR KURNAZ YÖNETMELİKLERLE GERİ ALINIYOR
Engelli hakları konusunda birçok kez Meclis araştırması açalım dedik. Her konuda açıldı ama engellileri araştırmak için açılmadı. Bunun için çok önerge verdim. Bakanla 4 kez görüştüm, söz aldım. Kanun var. Kanunda bütün haklar varmış gibi gözüküyor ama inanılmaz kurnaz yönetmeliklerle engellilere verilen bütün haklar kaşıkla verilip kepçeyle geri alınıyor. Türkiye'de 12.5 milyon insan engelli. Ve bir Meclis araştırması açılmasını başaramadık. Ben bu konuda sivil toplumun hükümeti çok daha fazla uyarması gerektiğini düşünüyorum.

golden_heart;

Sonuna kadar katılıyorum. İşlevini kaybetti Şafak hanım

Ezbere konuşuyosunuz söylüceğini söyledi idrak edebilme sorunu yaşıyorsunuz sanırım arkadaşlar, burda bütün şikayetler yönetmelikler ve işi zora koşmak için genelgeler değil mi bu sitedeki söylenen yapılan yorumların kaynağı nedir ? sanki başka bir dünyada yaşıyosunuz ...

Hala sizden kaldımı ya?

yobazlar gericiler falan. :)

[FONT=arial]Şafak PAVEY:

[/FONT]
"ENGELLİLERE VERİLEN HAKLAR KURNAZ YÖNETMELİKLERLE GERİ ALINIYOR

Engelli hakları konusunda birçok kez Meclis araştırması açalım dedik. Her konuda açıldı ama engellileri araştırmak için açılmadı. Bunun için çok önerge verdim. Bakanla 4 kez görüştüm, söz aldım. Kanun var. Kanunda bütün haklar varmış gibi gözüküyor ama inanılmaz kurnaz yönetmeliklerle engellilere verilen bütün haklar kaşıkla verilip kepçeyle geri alınıyor. Türkiye’de 12.5 milyon insan engelli. Ve bir Meclis araştırması açılmasını başaramadık. Ben bu konuda sivil toplumun hükümeti çok daha fazla uyarması gerektiğini düşünüyorum."

Eğer tarih bir bilimse insanlığın kazanacağını göreceğiz. Sizin o tarihin bir anlık zaman diliminde kazandım sandığınız aldanmalardan kaynaklı müstehzi tavrınız, insanlığın aydınlık yolundaki karanlık taşlar olarak öğütülüp yolumuza asfalt yapılacak... Biliniz.

Hala sizden kaldımı ya?

yobazlar gericiler falan. :)Eğer tarih bir bilimse insanlığın kazanacağını göreceğiz. Sizin o tarihin bir anlık zaman diliminde kazandım sandığınız aldanmalardan kaynaklı müstehzi tavrınız, insanlığın aydınlık yolundaki karanlık taşlar olarak öğütülüp yolumuza asfalt yapılacak... Biliniz.

aliporoset ;
hadi biz kafamızı kuma soktukta,sende artık şu at gözlüğü atsan iyi olmazmı :)

şafak pavey güzel kullanılıyor.. çıkıyor arada iki yorum yapıyor,konuşma yapıyor (birileride cımbızla aradan çekip kanıt olarak sunuyor) .. yahu lokman ayva diye birisi var mecliste..ne yapıyosa engelliler üzerine..ama bu hanım kızımız bir gün pantolon der,bir gün partisini temsilen sipariş cümleler ile başı örtülüleri eleştirir.bu ne arkadaş ? sen engellisin,sen orda ender insanlardansın. git fatma şahinle sürekli proje üret.aklın fikrin biz olalım..eğerki varsa yanlışı hükümetin git düzelttir.. yorum yaparak bizim haklarımız yerine gelmiyor beyler..geçin bu işleri.. ama bakıyoruz hanfendi hep siyaset peşinde.. tamam onuda yap ama bizlere yoğunlaş.. senden bir daha yok o mecliste..belkide senden sonraki engelli vekil senin kadar aktif olamayacak..

Eğer tarih bir bilimse insanlığın kazanacağını göreceğiz. Sizin o tarihin bir anlık zaman diliminde kazandım sandığınız aldanmalardan kaynaklı müstehzi tavrınız, insanlığın aydınlık yolundaki karanlık taşlar olarak öğütülüp yolumuza asfalt yapılacak... Biliniz.

Hala sizden kaldımı ya?

yobazlar gericiler falan. :)Eğer tarih bir bilimse insanlığın kazanacağını göreceğiz. Sizin o tarihin bir anlık zaman diliminde kazandım sandığınız aldanmalardan kaynaklı müstehzi tavrınız, insanlığın aydınlık yolundaki karanlık taşlar olarak öğütülüp yolumuza asfalt yapılacak... Biliniz.

Kusura bakmayın ama yazdıgınızdan bi şey anlamadım.

Burdan bir arkadaş gerici yobaz gibi şeyler yazdı, bende ona itafen yazdım.
Zaten o kişinin iletiside silinmiş.

gene bır safak payev konusununa hoşgeldınız gene kavga bırakın sukadını bışeyden anladıgıyok...

Üst Alt