Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ 50 db ve sol 60 db işitme kaybı ile yüzde kaç oran alabilirim?

reis_42

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaslar bügün abr testine girdim sağ 50 db sol 60db sizce tüm vucut fonksiyonlarında oran kac olur simdiden tskler saygılarımla...

tam hesaplama yapılabilmesi için hangi frekanslarda hangi kayıpta olduğunuzun biliniyor olması gerekir..

ama genel olarak bakıldığında bu kayıplarla % 40'ın üzerinde iş gücü kaybını belirten bir rapor almanız zor görünüyor...
zira biraz yüksek sesle konuşulduğunda cihazsız bile duyuyor olmalısınız...

sağ 120 sol 110 ancak yüzde 52 alabildim.. Buna göre sen hesaplayıver..

Sen duyuyorsun...nasıl rapor almayı düşünüyorsun...

arkadaslar rapor almaya calısmıyorum. şikayetlerim vardı uzaktaki seslenenleri duymuyordum ve ince sesleride bir arkadas bir tavsiye etti bende konuyu sizlere actım tskler...

abr ye giren arkadaşların dikkatine...

arkadaşlar ben abr testine girdim ve grafik kısmı 60 db başlatıp 110 db le kadar cıkmıs 120 db kadar olmayacakmıydı bir yanlıslık mı var şimdiden tskler....

En fazla %28 gibi bir özürlü oranına denk gelir o da bir işinize yaramaz. İşitme cihazı kullanmak zorundasınız. yoksa bu oran yükselir gider. İşitme cihazı kullanmayınca tembelleşiyor kulaklar. ben 2 yıl kullanmadım 40 db kayıp oldu 60 db.

abr testine giren arkadasların dikkatine....

abr testine giren arkadaslar;desibell kısmındaki grafikler 60 db den başlayarak 110 db de sonlanmıs acaba sizlerde kac db den başlayıp kac db sonlanmıs lütfen acil cevap tskler....

bende bu gün girdim kulak testine kırmızı işaretli 80db den baslıyor 70de bitiyor mavi olan 60 db den baslıyor 70de bitiyor ve konuşma tesle uyuşmadığını söyledi acama ne olur dokturu göremedim heyete girmiş sonuş yarın ne olur bilen varmı

peki salih kac db e kadar ölçüm yapildı 90 mı?

arakadaşlar kütfen abr ile bilgisi olan kimse yok mu_?????

ABR testine giren arkadaşlar, şu sorunun yanıtını paylaşır mısınız lütfen:

abr testine giren arkadaslar;desibell kısmındaki grafikler 60 db den başlayarak 110 db de sonlanmıs acaba sizlerde kac db den başlayıp kac db sonlanmıs lütfen acil cevap tskler....

Üst Alt