Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sag 63 sol 65 db işitme için işitme cihazi önerisi olan var mı?

Hayat34

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
merhaba dostlar 16 yıldır işitme cihaz kullanıyorum son 9 yıldır starkey destıny kulak arkası kullanıyorum ruzgarda kapanıyor otomatık olarak 2 kez arıza oldu su an calısıyor omrunu tamamladıgını dusunuyorum yenı cihaz almak istiyorum sag 63 sol 65 db hava yollu degerlerım starkey ıstemıyorum marka onemli degil kullanıslı olsun 2000 2500 tl civarı önerilerinizi bekliyorum saygılarımla

işitme cihazı marka model fiyat

merhaba dostlar yeni işitme cihazı almak istiyorum yeni cihaz almıs olan arkadaslar sag 65 db sol 65 db civarı cift cihazda indirim yapan firma varmı
ist avrupa yakasında oturuyorum 2007 den beri starkey destıny modelini kullanıyorum 2 kez arızalandı ruzgarda tıkanıyor
sag kulakta cihaz kullanıyorum cift cihaz kullanmalı mıyım odyologo sorsam satmak için kullan der doktora mı sorayım sagda kullandıgım ıcın solumdakı ınsanla ıletısım zorlugu cekıyorum tavsiye onerılerınızı paylasırmısınız

doktor odyolog her kimsede sizin ihtiyacinizi en cok kendiniz bilmekle beraber 65 db iki kulkta ayni olunca diger tarafi duymakta sikinti yasayinca tabii ki iki kulagada cihaz alirsaniz daha iyi
iktisat dusuncesiyle cihaz takmamakta direnmeniz kendinize zarar ben iki kulagada alsam koklear implant cikarilanda hicbir ise yaramiyor:( niye sesleri duyabilecekken almadiginiza sasirdim vede imrendim iki kulaklada duyabileceginize
en bas denge sorunundan muzdarip biri olarak iki kulak duymanin iyi birsey oldugunu savunurum
hem iki cihaz alana saticilar esasli indirim yapar

Üst Alt