Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ alt ekstremiteden ehliyetim var. Araç alım işlemleri hangi sıra ile olacak?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
arkadaşlar merhaba öncelikle size durumumu belirtiyim sonra sizler bana yol gösterin hepinize şimdiden teşekürler.
-şuan durumum H sınıfı eski engelli ehliyetim var. (engelim sağ ayak bacak polio sekeli) (şuanki aracım otomatik vites ve ozel tertibatlı)
-yurt dışından bir araç getirtirmiştim 10 yılı doldu. (bu arada gümrük müd araç yurda geldikten sonra evraklarının gerçeğe aykırı olduğuna dair yasal işlem başlattı açılan tüm davalardan beraat ettim ancak yinede gümrük hala araç üzerindeki şerh kadırmadı en son tekrar dilekçe verdim durumu bekliyorum .)
-bu aracı satıp yada satmadan yeni yurtiçinden sıfır bir otomatik vites otomobil almak istiyorum.
-bu aracı satmadan yurt içinden sıfır alma hakkım varmı varsa ötv mtv si durumu nasıl oluyor
-bu aşamadan sonra ben neler yapmalıyım
-önce yeni araç alımı için yeni rapor mu almalıyım
-önce ehliyetimimi değiştirmeliyim
-her ikisini aynı anda yapabilirmiyim
-aynı anda yapabilirsem iki farklı rapor mu almalıyım yani hem ehliyet değişimi için hem yeni araç için v.s
-bu raporlarda kesinlikle yazması gerekli olan ibareler nelerdir ?
-bu aşamadan sonra işe nasıl başlamam gerekir nereden başlayacağımı bilemiyorum
-yeni sistemler yeni yönetmelikler v.s konusunda bana yardımcı olup yol gösterirseniz çok memnun olurum
hepinize saygılar.
bu arada yeni otomobilde önerebilirsiniz

Üst Alt