Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ayağı felç olan babam adına Ötv'siz araç alımı..?

gaksoy2687

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben bir konuda bilginize başvurmak istiyorum.Benim kayınpederim 15 yıl önce ehliyeti olmadan (henüz ehliyet alma aşamasında ve sürücü kursuna giderken) tarfik kazası geçiriyor.Trafik kazasında bel kemiği kırılıyor ve omuriliğine platin takıyorlar.Sağ alt kısmında yani bacakta felç durumu var ve sağ bacağında hiç his yok.daha sonra da bu psikolojiyi yenemediği için ehliyet alamıyor ve araç kullanamıyor.biz de şimdi hep beraber araca binebilmek için araç almayı düşünüyoruz.böyle bir sağlık durumunda %90 engel raporu verilip ötv siz araç alma şansımız varmıdır acaba?teşekkürler

Plumeria ' nın bahsettiği ilk üç şık aracı kendi kullanacaklar için geçerlidir.
Kayınpederinizin ehliyeti olmadığından ve araç kullanamadığını belirttiğinizden bu şıklar size uygun değildir.
Ancak %90 ve üzeri rapor alabilirseninz kayınpederiniz üzerine ötv muafiyetli araç alabilirsiniz ve bu aracı herkes kullanabilir

Arkadaşlar benim asıl öğrenmek istediğim bu durum da %90 rapor verirlermi? Bu rahatsızlık %90 rapor almak için yeterli midir?

Herkesin sakatlığı bir değil; Tam Teşekküllü hastaneden kontrolden geçirinve yüzde işgücü kaybı öğreniniz derim: Bu arada uyarayım hem fiziksel hemde ruhsal sıkıntı olduğunu söylemişsiniz: Varsa başka sakatlık veya rahatsızlıkları da rapora yazdırınız. Ayrı ayrı balthazard formülü ile toplanır:
Umarım toplam %90 işgücü kaybı geçersiniz...

Bu siteden belirtileri yazıp bir fayda alamazsınız kimse bilemez.

Anladım teşekkür ederim yardımınız için. Saygılar

Üst Alt