Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ayağımda eğrilik olduğu için ayakkabı olmuyor..?

Mediha

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
2
Sağ ayağımda zamanla eğrilme olmuş bu yüzden ayakkabı giyemiyorum bir türlü.. Ayağıma zar zor giysemde 5-10 dk sonra bakıyorum ayakkabı çıkmış..
Yumuşak deriden bot tarzı alıp ayağımda durdurabilirim belki diye düşündüm ama maalesef ayağıma geçiremiyorum.
Yaz aylarında neyse ama kışları mutlaka gerekiyor..

Aynı durumda olan arkadaşlar var mı veya bana önerebileceğiniz bir şey varmı?

spor giymen engel değilse spor giy istersen.. bende ort.bot giyiyorum öncesinde maalesef normal kösele turu giydim ayaklar nasırlandı ve birbirine girdi parmaklar ort.botlarda sıktı yara yapıyor alttan ustten.. simdilik spor ayakkabı giyiyorum orda belde agrı yapıyor... varsa bilen bu derdin devasını da bizde alsak.. hem rahat hem agır olmayacak bi ayakkabı türü var mı? geçmiş olsun dilerim...

Bu gün hastaneye gittim ortopedi uzmanına ayağımı gösterdim ayakkabı giyemiyorum dedim.. Bu ayağını ameliyat yapmamız lazım dedi.. kemiği kırıp sonra yere basabilir şekilde ayagını düzeltebiliriz ancak dedi.. Ve bunun hiçte kolay bir ameliyat olmadığını hemen belirtti.. Bende ameliyat olmaktansa ayakkabısız gezmeyi tercih ettim gibi şimdilik ama bakalım..

Benden daha deforme bilekler olmaz heralde. Ama (topuk felan oturmasa da) bi şekilde ayakkabı giyiyorum ve ayağmdan çıkmıyor.
Senin durumunu tam anlayamadım Mediha. Zor olmazsa bi resim çekip koyar mısın buraya?

Üst Alt