Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ayağımdaki kısıtlılık ile otomatik vitesli aracı ÖTV'siz alabilir miyim?

nihat8790

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhabalar;

Şimdi benim ameliyattan dolayı sağ ayakta aksaklık var ama hafiften otomatik araç kullanabilir raporu almamda sıkıntı olur mu ?

Cvplarınız için de ALLAH razı olsun

Özel donanımı olmayan sadece otomatik vitesli aracı ÖTV'siz alamazsınız

ÖTV INDIRIMI iÇİN TEKRARDAN HASTENE YOLU GÖRÜNSÜN MÜ

Arkadaşlar merhabalar;
Sağ ayağımdan aksaklık vardı ÖTV indiriminden faydalanmak için hastaneye başvurdum %24 verdiler ama ÖTV indirimi çıkarmadılar. şimdi tekrardan başvurayım mı acaba?

nihat_8790

Hareket ettirici özel tertibata ihtiyacı vardır şeklinde bir rapor alamazsanız, ÖTV'den istisna tutulmazsınız.

sıkıntı desenize :( peki herhangi bir şey yazdılar mı yani özel tertibat felan ???

nihat_8790

Sağ ayakta kısıtlılık olduğunda sadece otomatik vitesli araç alınamaz. İlle de özel donanım şart koşulur.

bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum bülent abi

abi birşey sormak isterim şimdi araştırdım da otomatik vites için uzatıcı aparatlar var dediler. şimdi özel tertibatlı otomatik vites araç kullanılabilir ibaresini diye yazdırsam sıkıntı olabilir mi sizce? tada buna istinaden nasıl bir yazı yazabiliriz

şu özel tertibat şartını bir türlü anlayamıyorum, sol kalçamda protez var ameliyattan sonra doktorum bundan sonra protez ömrünü maksimum seviyede tutmak için artık manuel araç kullanmanı istemiyorum otomatik araç kullanman gerek dedi, otomatik araç aldım ama ötv indiriminden faydalanamıyorum, devlet babanın gözünde A.S hastasıyım ve %57 engelliyim, devlet bana tüm hakları tanıyor ama ötvsiz araç almaya gelince olmaz alamazsın diyor bir türlü aklım almıyor bu işi

büyük geçmiş olsun. dediğiniz gibi devlet baba. yada en büyük suçu şu vergi indirimi ile ilgilenen kişide aramak gerek bence adamın keyfine gelmeyince sıradan birşey yazıp yolluyor. şunu hiç-bir zaman unutmamak gerekir ki böyle kişileri avrupa insan hakları bildirmek gerek.

nihat_8790

sende pedalda (gaz-fren) bir donanım olmak zorunda kardeşim. Vitesteki donanımın senle bir ilgisi olmaz.

Üst Alt