Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ayağımdan engelimden dolayı verilecek raporla kurum değiştirebilir miyim?

KARA_DAGLI

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selam. sayın oturanboğa bi sorum olacak size:

ben diyanette din görevlisi olarak calışıyorum. 16 senelik camii imamıyım. sağ bacağım polio sekeli. ayakta namaz kıldığım zaman rahatsızlık veriyo bana. dr. gittim. sağ ayağım (özürlü ayağım) kasları işlev görmeyecek hale gelmiş, dolayıısyla sol bacağım (sağlam bacağım) da güç kaybı olmuş. ve dolayısıyla namaz kılarken ayakta rahatsızlık verdığınden dolayı doktor oturarak namaz kılmamı söyledi.

ben de durumu muftuye arzettim.sen rapor al dedi. hastaneye başvurdum: "imam olarak görev yapması uygun deıl müezzinliğe daha uygun" gıbı bışeyler yazdı fizik doktoru (dun heyete girdim 11 martta alacam raporu).

şimdi bu raporla kurum değiştirebilir miyim. kurum değiştirmek istersem nasıl bir tutum sergilemem lazım. kurumlara geciş nasıl olacak?

abdullah bey
kurum değiştirmek için öncelikle geçmek istediğiniz kurum sizi çalıştığınız kurumdan talep edecek, sizin kurum geçmenize muvafakiyet verirse kurum değiştirirsiniz. sadece rahatsızlığınızdan dolayı kurum değiştiremezsiniz, çalıştığınız kurum sizi kurum içinde rahatça çalışabileceğiniz bir görevde istihdam eder.imamlık yapamıyorsanız müftülükte büro memuru olarak çalıştırabilir,

Üst Alt