Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ayağında felç olan biri yurt dışından vergi muafiyetli araç getirtebilir mi?

ademkizilkula

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar benim otistik özürlü yiğenim var ve %90 raporu var. eniştem de felç geçirdi ve sağ ayağında problem var ve %40 raporu var
yurt dışından araba getirmek istiyor ama şu soruyu sormak istiyor vergiden muaf oluyor mu yani indirim sağlanıyormu cevap yazarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler....

Benim bildiğim sağ ayağında özürün varsa yurtdışından araba getittirebiliyorsun sol ayakta özür varsa olmuyor.

peki bülent abi rapor oranı düşük eniştemin yine vergiden muaf olabilirmi yani %40 yetiyormu hsınıfı ehliyeti alsa bir b sınıfı var zaten felç geçirmeden almiştı bunu h sınıfına geçirmek için ne gerekir kolaylık sağlarlarmı cevabınızı beklerim inşallah şimdiden çok teşekkğr ediyorum...

Eğer aracı kendisi kullanacaksa, H sınıfı ehliyet ve vergi muafiyetli otomobil için sakatlık oranıın hiç bir önemi yok.

H sınıfı sürücü belgesi alabilmek için sağlık raporu alacak, o raporla B sınıfını H sınıfına dönüştürmek için sürücü kursuna yazılacak, sadece direksiyon sınavına girecek ve H sınıfı sürücü belgesi alacak

Üst Alt