Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ayak 6.5 cm kısa. Hangi oranda rapor alırım?

craxyc

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar söylediğim gibi doğuştan sağ ayağım 6.5 cm kısa. kas ve güç olarak gayet iyi sadece kısa. Sizce % de kaç rapor alırım.

merhaba bende sağ ayak 4,5 cm kısalık var. ankara numuneye gittim fizik yüzde 10 / ortopedi yüzde 10 verdi. şansını dene

%40'ın üstünde oran verilmesi mümkün değil.

yaş 24 askerlik 1 ay yaptım rapor aldım ilerde emeklilik için %40 rapor almam şart mı?

Rapora karşılık defterdarlığa başvurup vergi indirim hakkı elde etmişsen, hayır, emeklilik için yeniden rapor almana gerek yok. Ama bunu yapmamışsan, o zaman elindeki rapor çok bi işe yaramaz.

bir bacakta kısalık kas ve güç kaybı ve ayak bileği şekil bozukluluğu aynı zaman da ayağın şekil bozukluluğu ne oran olur cetvelden net anlayamadım bülent bey

vergi indirim hakkı için ne yapmam gerekiyo

%40'ın altında raporu olanlar vergi indirimi ve rken emeklilik hakkından yararlanamaz:

birde şunu merak ediyorum mesela şu an % 40 raporum olsa ileride emekli olurken emekliliğe yakın tekrar yeni bir rapor isterler mi

Defterdarlığa başvurup vergi indirim hakkı elde eden kişilerden emeklilik zamanı geldiğinde yeniden rapor istenmez. Vergi indirim hakkı elde etmek demek, zamanı geldiğinde erken emekli olabilme hakkını da elde etmek demektir.

benım de aynı sağ ayak 7 cm kadar kısa + skolyoz. %45
ne bıçım hesapsa :mad:

craxyc

Eğer ayağın sadece 6,5 cm kısa ise % 19 rapor alısın.yeni yönetmeliğe göre şansını dene diye bir şey yok..insan ya özürlüdür yada değil ...

Üst Alt