Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ayak engelli olup normal şanjıman araç kullanan var mı?

mkursad71

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar normal şanzıman araç kullanıyor ve sağ ayak engelli iseniz deneyimlerinizi ve dononımlarınızı paylaşırmısınız

valla arkadasım sag ve sol ayak protezı sag el protezı kullanıyorum 2000 cc den altına ve otomatık arabaya hıc bınmedım ve otobus kamyon dahıl her arabayı 21 yıldır kullanıyorum 13 yıllık H sınıfı ehlıyetım var ama tabıkı ıllegal olarak kullanabılıyorum.

lada samara normal arabam var kullanıyorum fakat sag diz altı ampüteyim ama ben 30 yıllık uluslararası tır şöförüyüm ticari şöfördüm yani sen durumun nedir biraz acarmısın

ben sağ ayak uzun yürüme cihazı kullanıyorum eskiden normal vites kullanıyordum ama ama şimdizor geliyor.hem gaz ayarı tam olmuyor devirli kullanmak zorunda kalıyorsun o yüzden yeni ve farklı çözüm arıyorum.otomatik rahat ama keyif alamıyorsun.

bu arada dacia duster 29990 tl çıkmış yeni croosower narmal ama onu düşünüyorum

Benimde sag ayagımda kısalık var bende fren ve gaz elde normal araç kullanıyorum

otomatik veya tertibatli

Doktor raporu soyle olabilir mi

(Otomatik vitesli veya tertibatli arac kullanabilir)

Arabayi otomatik vitesli alma olasiligi da var
donanim yaptirma olasiligi da...

Durumu iyice belirleyip ondan sonra mi doktora gitsek
H sinifi ehliyetim var simdiye dek gerek olmamisti
ama simdi araba almak veya duzenletmek gerekiyor

basina boyle birsey gelen arkadas var mi

Üst Alt