Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ayak engelliyim. Elimdeki rapora göre ÖTV'den istisna olabilir miyim?

bmw01

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2E6gZq.jpg
[/url][/IMG]

Sağ ayak olduğu için otomatik vitesi vergi dairesi kabul etmez

Ehliyetinizede ilgili kısıtlama kodu yazılması gerekecek. Ehliyeti yenileyeceksiniz. Raporunuzun süresi 3 yıl Ö.T.V. muafiyetli araç 5 yıl raporu bu 3 yıl süre içerisinde yenileyemezseniz ancak Engelliden-engelliye şeklinde satabilirsiniz.

Merhaba, raporu almadan önce ehliyeti yenilemiştim. bu raporla ötv indirimli araç alabilirmiyim ve raporu işleme koyarsam ehliyetim sorgulanabilir mi, teşekkür ederim.

Ehliyetiniz yeni engelli ehliyeti mi...?

Normalde bu raporla araç alabilirsiniz, fakat 3 yıl süreli olması düşündürücü. Çünkü araç satışı 5 yıl ondan sonrası...!!!

En güzeli vergi dairesine gidip kendiniz sorun.

Arkadaşlar raporumda delüzyon bozukluk yazıyor ve zihinsel kutucuk işaretli, bu durum ötvsiz araç almama engel mi, verdiğiniz ve vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

bmw01

Eğer ehliyetiniz varsa, bu rapor araç almanızı sağlar. "delüzyon bozukluk" kendi başına buna mani olmaz.

Teşekkür ederim, aracımı aldım, zihinsel kutucuğu sehven işaretlenmiş, duygusal ve ruhsal olarak düzeltildi.

Üst Alt